Blog

Landelijke of regionale ziektekostenverzekeraar

Comments Off on Landelijke of regionale ziektekostenverzekeraar

Wat vindt u belangrijk bij het kiezen van een ziektekostenverzekeraar? Bent u tevreden met een verzekering die de juiste vergoedingen biedt tegen een lage premie, of verwacht u meer? Als u op zoek bent naar een zorgverzekeraar die een stapje extra voor u zet, dan is een regionale ziektekostenverzekeraar een goede keuze. Wie woont in Gelderland of Overijssel, kan profiteren van een zorgverzekering van Salland. In tegenstelling tot landelijke zorgverzekeraars, kunnen wij ons inzetten voor zowel onze klanten als voor de zorg in de regio. Daarbij streven we ernaar om goede zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken.

Salland investeert in zorg

Iedereen moet gebruik kunnen maken van goede zorg dicht bij huis Salland overlegt daarom met diverse zorgaanbieders in de regio over bijvoorbeeld de kosten van behandelingen. En omdat we zo dicht bij de zorg staan, kunnen we u goed adviseren over behandelaren bij u in de buurt. U kunt overigens wel door heel het land terecht voor zorg, want Salland biedt een landelijke dekking. Met de handige zorgkiezer op onze website, kunt u een geschikte zorgverlener vinden. 

Tandartsverzekering afsluiten

Niet iedereen heeft een tandartsverzekering nodig. Als u een goed gebit heeft en alleen op periodieke controle gaat, dan heeft een tandartsverzekering niet altijd een meerwaarde. Maar wanneer u met enige regelmaat voor controle naar de tandarts gaat of een gaatje heeft, dan komt een losse tandartsverzekering wel van pas. Bij Salland heeft u de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Weet u niet welke voor u het meeste voordeel oplevert? Neem dan contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken.

 

https://www.salland.nl/
March 31, 2020 |

Zoekmachine optimalisatie bureau Proseo

Comments Off on Zoekmachine optimalisatie bureau Proseo

Op zoek naar een betrouwbaar zoekmachine optimalisatie bureau? Dan kun je rekenen op de ruime ervaring en professionele aanpak van Proseo. Proseo is eind jaren 90 opgericht, toen zoekmachines een relatief nieuw fenomeen waren. In de loop van de jaren zijn wij meegegroeid met alle nieuwe technologieën en ontwikkelingen op dit gebied. Als het gaat om zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, weten we dus precies waar we mee bezig zijn. We maken een plan van aanpak op maat, om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google.

SEO en SEA

Veel zoekmachine optimalisatie bedrijven bieden veel verschillende diensten aan. Bij Proseo geloven we dat je niet overal een expert in kunt zijn. Daarom hebben we er bewust voor gekozen om ons volledig te richten op SEO en SEA. We weten precies waaraan een goede website moet voldoen om bovenaan te komen in de zoekresultaten van Google. Hiervoor analyseren we je website en zetten we verschillende optimalisatie technieken in. We zorgen niet alleen voor de juiste content, maar kunnen ook pakkende advertenties creëren. Alles wat nodig is om jouw doelgroep te bereiken en meer conversies te krijgen.

Linkbuilding strategie op maat

Een effectieve manier om je website te optimaliseren, is linkbuilding. Hierbij gaat het erom dat er links naar jouw website geplaatst worden op andere websites. Een goede linkbuilding strategie is hierbij cruciaal. Het gebruiken van de verkeerde links kan schadelijk zijn voor je website en een ongewenst effect hebben. Bij Proseo hebben we in de loop der jaren een netwerk opgebouwd waardoor we over effectieve linkadressen beschikken. Wil je weten wat we voor jouw website kunnen doen? Kom dan gerust eens langs en vertel ons wat je doelen zijn.
https://www.proseo.nl/

March 19, 2020 |

VW Classic Parts

Comments Off on VW Classic Parts

Op zoek naar onderdelen voor Kever ombouw? Op Paruzzi.com kun je zoeken in tien overzichtelijke categorieën:

 1. motor;
 2. benzine, uitlaat, kachel;
 3. transmissie;
 4. vooras, besturing;
 5. achteras, differentieel;
 6. remmen, velgen;
 7. bumpers tot en met 7.1974, chassis, hand- & voetbedieningen;
 8. bumpers vanaf 8.1974, carrosserie, interieur;
 9. elektriciteit;
 10. diversen.

Praat jij ook zo graag over VW Classics met je vrienden? Hierbij een tip. Eigenaren van klassieke Volkswagens zoeken elkaar regelmatig op. Er worden veel regionale, landelijke en internationale evenementen georganiseerd waar je naar toe zou kunnen. Een greep uit de bijeenkomsten in ons eigen land dit jaar:

 • de LVWCN Snertrit in Apeldoorn;
 • de VW Bus Club Technische Dag in Schagerbrug ;
 • de KCN Flowerpower Puzzelrit door Flevoland;
 • Egg Time in Tilburg;
 • Vintage at Zandvoort;
 • Internationaal Kever Weekend Wanroij;
 • de Karmann Ghia Club Najaar Rit in Everdingen.

 

Terug naar de Paruzzi webshop. Heb je nieuwe afsluitpluggen nodig, zoek dan bij transmissie. Is de accu aan vervanging toe? Die vind je onder elektriciteit. Binnen de afdeling Kever velgen

en remmen vallen onder meer standaard ventielen, velgslotmoeren en wielremcilinders. Als je niet precies weet in welke categorie een bepaald component thuis hoort, gebruik dan de zoekbalk bovenaan op de beginpagina van de Paruzzi site.

 

Officiële partner Volkswagen Classic Parts

Wist jij trouwens dat dit Zeeuwse bedrijf officiële partner is van Volkswagen Classic Parts in Duitsland? Dit biedt jou als klant veel voordelen. Het aanbod onderdelen is oneindig groot en de meeste spullen zijn op voorraad. Als iets niet in het magazijn in Yerseke te vinden is, dan zeker wel in Wolfsburg. Als je een bestelling in Duitsland plaatst, duurt het gemiddeld genomen een week of twee voor het pakket aan de voordeur wordt afgeleverd. Er geldt een standaard garantie van een jaar die ingaat zodra het bestelde in jouw bezit is. Is sprake van transportschade, dan verzoeken we je hiervan binnen twee dagen melding te doen. Bij voorkeur in een mail met vermelding van klantnummer en factuurnummer en als bijlage een aantal foto’s van de schade.

https://www.paruzzi.com/nl/
March 10, 2020 |

Snel de weg op na de dagcursus theorie van 123 Theorie

Comments Off on Snel de weg op na de dagcursus theorie van 123 Theorie

Het auto theorie examen is opgesplitst in drie onderdelen. Als eerste ‘gevaarherkenning’. 25 vragen in totaal gaan hierover. Het tweede onderdeel is in feite een kennistoets. De volgende onderwerpen komen in 12 vragen aan bod:

-weggebruik;

-voorrang en het voor laten gaan van andere weggebruikers;

-speciale wegen, weggedeeltes, verkeersdeelnemers en manoeuvres;

-op noodsituaties reageren en veilig rijden;

-verkeersaanwijzingen en -tekens;

-verantwoord aan het verkeer deelnemen en milieubewust rijden;

-wetgeving;

-kennis van voertuigen.

En dan het laatste onderdeel van het auto theorie examen: ‘inzicht’, met 28 vragen. De eerste 6 hierboven genoemde topics van ‘kennis’, staan ook hierbij centraal. Bij voertuigkennis gaat het erom dat je weet welke regels er gelden met betrekking tot verlichting en lading. Ook moet je weten wat bepaalde symbolen op het dashboard betekenen en hoe binnen- en buitenspiegels behoren te staan. Onder het kopje wetgeving vallen verkeerswetgevingsvoorschriften en allerlei documenten die gaan over autogebruik.

Waarom zou ik voor de theoriecursus auto Arnhem van 123 Theorie kiezen en niet voor een andere opleider? Een zeer terechte vraag. We geven je een paar pluspunten van 123 Theorie. Het belangrijkste voordeel is misschien wel dat iedereen welkom is en dat (bijna) iedereen ook de eerste keer slaagt. Verder ben je met een dagcursus theorie maar 1 dag kwijt aan zowel de opleiding als het examen.

De lessen zijn klassikaal en dat is toch een stuk gezelliger dan in eentje thuis ‘in de boeken duiken’. Het 123 Theorie-team reserveert voor jou een examentafel bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (de instantie die verantwoordelijk is voor het examen. De docenten zijn super aardig en relaxed. Ze verstaan hun vak, oftewel ze zijn goed in het uitleggen van verkeersregels, verkeersborden et cetera. Het inschrijven bij 123 Theorie gaat eenvoudig, binnen een paar minuten regel je het online. De leslocaties zitten verspreid over het hele land. Van Den Bosch tot Leeuwarden en van Rijswijk tot Zwolle. De prijs -niet onbelangrijk!- is scherp: voor slechts €99 doe je al mee.

 

https://www.123-theorie.nl/
March 10, 2020 |

A seal machine to optimize your production process with

Comments Off on A seal machine to optimize your production process with

When you want to produce products at a high rate, you need to be able to count on machinery that works efficiently. Such machines ensure a specific phase in your production process can be conducted at high speed. As such, your company will be able to deliver more products. It should be taken into consideration that oftentimes higher production rates lead to lower quality products. GTE Engineering has dedicated themselves to designing machinery that will ensures a high-quality product even at high production volumes and speeds. After inspecting the particulars of your production process, they can provide you with tailor-made solutions, like a seal machine.

Customized production solutions for your company

With plenty of expertise in medical and pharmaceutical products, GTE Engineering provides many customized solutions for companies in these sectors. No matter the field they work for, the machinery they produce is perfectly suited to the type of products that their customer deals in. For instance, a seal pack machine is essential to maintain in medical production facilities. After all, the maintenance of a sterile and clean production line is of paramount importance. This is required to ensure the end user, which might be a doctor or nurse that is treating a patient, is not exposed to any unnecessary risk. A seal pack machine vacuum packs products at a very high speed, rendering them secure and saving your production process considerable amounts of time during this phase. GTE Engineering will realize an integrated and customizable solution for your factory floor to make sure your company retains peak operational capacity.

Contact them today for the ideal machinery

If you happen to be looking for something else than a seal pack machine to optimize your production, GTE Engineering can still be of service to you. In their years of operation, they have constructed a wide variety of solutions. As an example, consider their automatic form-fill-seal machine, which significantly enhances the efficiency of your production line. If you produce products for medical or pharmaceutical use, contacting the experts at GTE Engineering is always a good idea. They stand ready to assist you with innovative machinery.

https://www.gte-engineering.nl/
February 25, 2020 |

Binancebot.io Presents: What Are Crypto Derivatives?

Comments Off on Binancebot.io Presents: What Are Crypto Derivatives?

The market for cryptocurrency may be split into spot trading and derivative trading. Today we will focus on what are derivatives of cryptography and how they could be used.

What are derivatives?

A derivative is described as a business contract between two or more parties that wish in the future to buy or sell an underlying asset at a set price.

The contract value will be given by the variations in the price of the underlying asset.

Derivative contracts can have anything from currencies, securities, commodities, shares, stocks, market indices, and interest rates as their underlying assets.

Derivatives can be traded in two ways: via Customer-to-Customer (C2C) or exchanges. Nevertheless, the latter approach is distinct on controlling and trading.

Financial derivatives have begun to gain increasing popularity in the crypto industry, particularly when it comes to Bitcoin futures contracts. Read here more info about derivatives.

Types of crypto derivatives

Cryptocurrencies is a very speculative market, with quick daily price fluctuations. Traders of course are looking to capitalize on such fluctuations in prices. Traders can speculate on the future price of bitcoin or other altcoins by using crypto-derivatives and make a profit if their forecasts turn out to be correct.

There are different types of crypto-derivatives that can be traded on traditional exchanges or on regulated crypto-exchanges.

Futures contracts

A futures contract is a business contract between two or even more parties in which an intangible asset, in our case crypto is sold or purchased at a fixed date in the future but the price is set in the present.

A futures contract helps investors to manage bets and mitigate the risk of volatile market volatility, which is quite fitting in view of the cryptocurrencies uncertainty. Therefore, traders are able to mitigate the risk by trading Bitcoin and altcoin futures by signing a contract which directly settles the price of an underlying crypto.

CFD (Contracts for Difference)

A CFD is a contract premised on a fundamental crypto that contracts to pay the owner the difference between the price of the underlying asset at the contract beginning and the price at the contract end. When you open a CFD, you speculate on whether the crypto price is going to go up or down. If the contract is liquidated, and your future price speculation is incorrect, higher losses will have to be sustained as this is a leveraged product.

ETF (exchange-traded funds)

An ETF is a derivative contract that tracks price evolution of a single crypto or collection of cryptos. Traders can optimize their investments with ETFs without actively buying and owning the assets the ETF tracks.

Conclusion

Crypto derivatives can be a very lucrative way to gain exposure to the digital asset market, but it is best for new traders to get a strong first grip on trading and investing before joining any of these financial contracts.

On www.binancebot.io, our main goal is to inform people about cryptocurrency. You will find information about Exchanges, Coins and trading.

February 25, 2020 |

How to choose the right lawn mower

Comments Off on How to choose the right lawn mower

What is the best lawn mower for your garden? When should I choose a petrol, battery or electric lawnmower? 

Petrol lawnmower

A petrol mower is a powerful machine suitable for larger lawns. The advantage is that a petrol mower does not need power and therefore no extension cable.

Battery mower

The main advantage of a battery-powered lawnmower is its freedom of movement. Since a battery-powered lawnmower does not have a cord, it also allows you to reach places where you have no power. Less noise, maintenance and no exhaust fumes. You can also use the battery you use in your mower for other battery garden tools of the same brand.

Electric mower

An electric mower less noise, maintenance and no exhaust fumes. Less strenuous than by hand and cheaper and more environmentally friendly than a machine with a petrol engine. An electric mower is suitable for most lawns. 

 

How big is your lawn?

 • Small: < 200m² : hand mowers, electric mower or battery-powered mower.
 • Medium: 200 – 400 m² : electric mower, battery-powered mower, petrol mower or robotic mower.
 • Large: > 400 m² : electric mower, petrol mower, robotic mower or ride-on mower.

 

Is there a power supply in your garden?

This is useful to know when you choose an electric mower. 

When does your lawn mower need maintainance?

Your machine has another season on it. It is then customary to have your machine(s) back in tip-top order during the winter months. In this way you can face another mowing season without any problems. It is best to have such a winter service done by an approved business specialized in maintenance and repair of all brands of machines. During the winter, attention is given to the safety and proper functioning of your machine. Your machine will be thoroughly checked for defects and repaired where necessary. The oil is also changed, air filter cleaned (or replaced) and blades sharpened.

A well-maintained lawnmower is very important.

If you haven’t used your lawnmower much and it runs like sunshine and you get the last bit of petrol out of the machine, you can skip a year of maintenance. If you dont own a lawnmower yet, I recommend you check out: lawn mowers for sale. They offer some fine quality machines.

 

What is scarifying?

Scarifying is working the lawn with a knife roller or rake, which cuts into the top layer of the lawn.

Why scarify your lawn?

Over time, your lawn will become choked by a layer of grass clippings, moss, plant debris and weeds. As a result, moisture, nutrients and light can no longer penetrate the lawn. You have to break through this layer and remove it by scarifying it.

Scarifying can be done with a scarifying rake, but this is a tough job and therefore only suitable for small pieces of lawn. A scarifier (electric, battery or petrol) makes scarifying easier, especially if you attach a collection tray to the machine. Do not set the scarifier too deep so that you cut through the upper centimetres of the grass. You catch the moss or rake it off the lawn. Then go over it one more time in the other direction so that you have properly worked the entire lawn. For best results, rake the lawn once more with a strong grass rake to get rid of all the moss.

If there was a lot of pollution in the lawn, it now looks very bare. You don’t have to worry about that. Because the soil now gets a lot more light and air, the lawn will grow quickly again. Help this process by sowing grass and fertilizing it.

Some scarifiers are equipped with an aeration roller. Then use the machine more often to aerate the lawn. Especially on dense or heavy soil this is a nice extra application of the scarifier.

 

When to scarify?

Scarifying is done in the spring, approximately in April. Then the lawn grows rapidly and recovers quickly from scarifying. Scarifying is best done on a dry day, so that the waste does not stick. If, after a bad summer, the lawn has a lot of moss again, you can scarify, replant and fertilise in September.

February 24, 2020 |

Porosity measurement & bet analysis

Comments Off on Porosity measurement & bet analysis

Knowledge about the porosity of materials is extremely important. The Delft Solids Solutions laboratory offers various techniques for porosity measurement. For example:

 • gas adsorption measurements (both physisorption and chemisorption),
 • mercury intrusion porosimetry,
 • helium pycnometry.

We use the latest techniques and devices. You can count on excellent research results, reliable and of high quality. An extensive measurement of pore volume is one of the possibilities. Not only an analysis of the porosity and size is possible, we also measure the chemical composition of numerous solid materials as well as liquid materials and gases.

Delft Solids Solutions in the Netherlands

Delft Solids Solutions has a modern laboratory that can be used for research, analysis and characterisation of powders, solids and droplets. Whether it concerns porosity measurement or bet analysis, we guarantee a fast turnaround time.

Our experience in the behaviour of compounds and particles, powders and porosity is extensive; for over 40 years. Our services are broad, think of:

 • Research into the properties of various materials,
 • developing new techniques, equipment and systems,
 • Innovative research into the development & optimisation of materials,
 • organising seminars and courses.

Various branches and sectors at home and abroad

Our services are international and broadly oriented. From chemical- to pharmaceutical companies, from the building materials industry to the food industry. We also collaborate with various institutes in the Netherlands and abroad.

All activities are carried out in close consultation with the client and correspond as closely as possible to the question or application of the product. An extensive report of the research with clear and complete background information is not lacking. We guarantee the results and quality according to the ISO 17025 guideline.
 

https://www.solids-solutions.com/
February 9, 2020 |

These pure water systems can be used for many purposes, including yours

Comments Off on These pure water systems can be used for many purposes, including yours

Water purification is not always a clear term, especially because it is needed for many purposes. Pure water does not only serve as drinking water and keep people healthy, but it is also used in many different industries and production processes. Besides the fact that pure water has to be produced for specific purposes, water purification also must be efficient, innovative and durable. A company that provides high-quality and bespoke pure water systems, is DeionX, located in Bergen op Zoom, the Netherlands. Their specialists are completely up-to-date in respect to recent technological developments in the area of pure water systems. They know that researchers never stop exploring better ways to create purified water in specific situations. In summary, water purification is a dynamic technology that needs professional companies such as DeionX to provide the best pure water systems.

Choose for a long-term solution for your water supply

Pure water systems are used to remove gasses, salt, specific chemicals and biological contaminants from water, ultimately to produce so-called Ultra-pure Water (UPW). Because the water that has to be purified has not always got the same substances and concentrations, pure water systems have to be installed accurately from location to location. That is why you have to cooperate with DeionX. On a global scale, they install pure water systems with a long-term approach. In other words, this company provides you a system that is able to purify water for years, which leads to a reliable water supply on your location and in your specific industry. This can be for example a chemical, pharmaceutical or general industry.

Get in touch and benefit from their excellent service

Get in touch with the specialists of DeionX and receive an accurate analysation of your situation and the best advice before you purchase one of their pure water systems. Once you have purchased a system, you benefit from low energy costs – because of the little power that these systems need on full energy – and 24/7 world-wide support. Do you want to get informed about all the advantages of pure water systems from this company? Then you can make an obligation-free appointment.

https://deionx.com/
February 6, 2020 |

Expanding your business across the border

Comments Off on Expanding your business across the border

Many Dutch web shop owners have seen their annual growth flattening out over the years. Especially the last 5 years. One of the reasons for this is that the market has become saturated. The last couple of years, the amount of web shops has been growing exponentially. There are so many suppliers that at some point, there just isn’t that much more room to grow.

So businesses are looking for other ways to keep growing annually. Some expand their product range, while others look further than that and start looking for opportunities beyond borders.

Enormous potential

As you’re probably aware, the Netherlands isn’t that big of a market. With only 17 million inhabitants you can imagine that you will reach a certain ‘maximum’ after a couple of years. That’s why more and more Dutch web shop owners are looking across borders to expand their business to, for example, Germany or Belgium.

In comparison to the amount of inhabitants in the Netherlands, ‘foreign’ countries offer a huge potential. But, before rushing into anything, there are some things that have to be taken into account before expanding.

Translating your web shop

If you want to go international with your Dutch web shop, you obviously need to offer multiple language options on your website. People from Belgium could simply use your Dutch web shop, but how about people from Germany or other countries? They won’t understand a thing and will therefore leave to find another supplier. To be of service to them, the web shop has to be in German. There are multiple ways of realising this:

·         Use Google Translate

·         Hire a friend who speaks (mediocre) German

·         Hire a translation agency

Each have its own up- and downsides. But, some cultures are more sensitive to incorrect grammar than others. Germany is one of them. If you choose to use Google Translate or hire a friend who (sort of) speaks the language, the risk of incorrect grammar and sentences rises exponentially. This will cost you customers. Obviously, this is something you want to avoid when you just start expanding your business across the border.

Therefore it is very important that your website translations are on point. You don’t want (German) visitors of your web shop to leave because of your incorrect translations. Since translation agencies mostly work with experienced in-house native linguists, you’re ensured of high quality texts. 

February 4, 2020 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar