Blog

Minimize your carbon footprint with a double deck trailer

Comments Off on Minimize your carbon footprint with a double deck trailer

When you need to transport goods from point A to point B, you want to do this as efficient as possible. Both for your wallet as for the environment. Are you transporting voluminous goods such as matrasses or foam products? Blankers Transport has the solution for you. They have many specialized trucks in their fleet with double loading floors. A double deck trailer like this is able to load much more product in one go. This will save you money, time and emission! With a fleet of over 40 trucks, Blankers Transport is able to transport your goods quickly and efficiently across Europe. Discover how this all works by reading on.

How do these loading floors work?

In Blankers Transport’s specialized trucks, goods are loaded in the regular way. How the loading differs from a regular truck, is that it enables double or triple stacking. All thanks to the hydraulic lift mechanism in the double deck trailer. It makes it possible to compress goods that cannot be damaged in this process. When the first deck is loaded, it will be lifted. This makes room for another load on the second truck deck below. When all floors are loaded, they are slowly lowered in position. The compressed goods take up less space, making it possible to only need one truck, where in the past you would’ve needed two or three for the same amount of goods. This reduces your transportation costs, saves time and reduces emissions greatly.

Get in touch about the possibilities

Whether you need a trailer with a single or double deck, you will always get the best at Blankers Transport. The employees of this company are always very helpful in thinking along with you to come up with the right solutions for your situations. Make sure to get in touch with them about any transportation issues.

https://www.blankerstransport.com/en/home-en/
October 3, 2019 |

Paneelbouw voor heel Nederland door SPL

Comments Off on Paneelbouw voor heel Nederland door SPL

Ik ben een ondernemer en was al jarenlang op zoek naar een goede paneelbouwer voor paneelbouw. Wat ik wenste? Een paneelbouwer waar die duurzame en kostbare adviezen laat overgaan in hét optimale eindresultaat. We kwamen uit bij SPL, ofwel Scholten Panelen. Wist u dat dit één van de grotere paneelbouwers van ons land is? Wow! Hier genieten we van een compleet concept op maat. Daar vertellen we u vandaag wat meer over.

SPL is één van de grotere paneelbouwers van Nederland

Wat is panelenbouw?

Voor degene die zich afvragen wat panelenbouw precies inhoudt, leg ik het graag uit. Dit vormt de besturingstechniek die verbonden is aan een bepaalde machine of installatie. U kunt een paneel dus zien als een plaat waar diverse knoppen op zitten. Met deze knoppen worden de machines bestuurd. Dankzij deze paneelbouwer beschikken wij over een besturingskast met een paneel waarmee wij alle machines kunnen besturen. Super handig, die complete ontzorging.

 • SPL biedt een compleet concept op maat
 • Een investering voor de toekomst
 • Zowel standaard panelen als maatwerk
 • Merkonafhankelijk
 • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m2)
 • SPL ontzorgt van A tot Z

https://www.scholtenpanelen.nl/wp-content/uploads/2018/01/Paneelbouw-SPL-03-393×295.jpg

Besturingskast

We waren op zoek naar een besturingskast. Dit is een kast die een grote rol speelt bij het beschermen van ons besturingssysteem. Door deze kast raken bepaalde delen van het systeem niet aangetast. Deze kast ziet er uit als een kast van staal. Aan de binnenkant ziet u vele elektronische componenten zitten. Dankzij het paneelbouw van Scholten Panelen beschikken wij over een besturingskast die compleet op maat is.

Deskundige paneelbouwer

Ik zou Scholten Panelen beschrijven als een deskundige paneelbouwer met jarenlange ervaring. Wist u dat u bij dit bedrijf altijd geniet van dienstverlening van zeer hoge kwaliteit? Daarnaast wordt ieder paneel opgebouwd volgens de laagspanningseis. Om wat voor paneel het ook gaat. Om een besturingskast, klemmenkast of een laagspanningsverdeler. Dat doet er allemaal niet toe!

Ik raad Scholten Panelen ten zeerste aan

Uiterst efficiënte paneelbouw in Nederland

De panelen worden tijdens paneelbouw in Nederland zo efficiënt mogelijk opgebouwd. Dit gebeurt allemaal op basis van schema’s én in stappen. Allereerst maakte de paneelbouwer een werktekening, daarna werd het paneel opgebouwd. Vervolgens wordt hij geïnstalleerd. Compleet volgens de vereisten. Daarna is hij klaar voor gebruik. Ik ben een tevreden klant, want het productieproces is zo een stuk gemakkelijker!

October 1, 2019 |

Video laten ondertitelen door professionals

Comments Off on Video laten ondertitelen door professionals

Wil jij op professioneel niveau een video laten ondertitelen? Bijvoorbeeld voor een mediaproductie op tv, tentoonstelling of ander doeleinde waarvoor het belangrijk is dat de ondertiteling correct is en geen fouten bevat? Dan kun je jouw video laten ondertitelen door de professionals van Einion Media. Dit ondertitelbureau maakt ISO-gecertificeerde vertalingen en ondertitelingen voor programma’s (short) films en meer. Je krijgt een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs binnen korte tijd. Wat wil je nog meer?

Waarom een ondertitelbureau inzetten?

 • Professionele ondertiteling
 • ISO-gecertificeerde vertalingen
 • Ondertiteling naar alle talen: Swahilli tot Chinees
 • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Geen fouten dankzij ervaren native speakers
 • Gericht op de creatieve industrie

Geloof jij inmiddels in het belang van een professionele ondertiteling voor jouw beeldmateriaal? Betaal niet te veel en laat een expert jouw video op hoog niveau ondertitelen. Neem gerust contact op met vertaalbureau voor ondertitelingEinion Media.

Audiodescriptie of ondertiteling laten maken

Einion Media is een ondertitelbureau waar je een video kunt laten ondertitelen voor welk doeleinde dan ook. Zij werken samen met zowel grote als kleine productiemaatschappijen, distributiemaatschappijen en bedrijven. Zo kun je als bedrijf door dit vertaalbureau de ondertiteling van je bedrijfsfilm laten maken. Ook documentaires en films zijn geen onbekend terrein voor Einion Media.

Wil je dat jouw beeldmateriaal een ondertiteling krijgt speciaal voor blinden en slechtzienden? Dan kun je door Einion Media een audiodescriptie laten maken. In een audiodescriptie worden de dialogen die in beeld te zien zijn beschreven door een voice-over.

De voordelen van ondertiteling bedrijf Einion Media

 • Goed, persoonlijk contact
 • Denken altijd met je mee!
 • Servicegericht vertaalbureau
 • Zeer korte doorlooptijd
 • Spoedklus? Geen probleem!
 • Binnen 2 uur al een offerte

Video laten ondertitelen?

Wil jij samenwerken met Einion Media om een video te laten ondertitelen? Je kunt contact opnemen met dit vertaalbureau gespecialiseerd in ondertiteling. Zij zijn een ervaren ondertiteling partner voor vele grote merken en programma’s, zoals KLM, BBC Entertainment, NPO, AT5 en VICE.

Ben jij ervan overtuigd dat jouw video een audiodescriptie van hoog niveau nodig heeft? Betaal niet te veel en kies voor een expert die jouw video kwalitatief kan ondertitelen.

October 1, 2019 |

Labradoriet hanger, en Onyx en Agaat steen

Comments Off on Labradoriet hanger, en Onyx en Agaat steen

Ik ben dol op edelstenen. Ik heb inmiddels een zeer grote collectie verzameld. Maar ik kan het toch niet laten om iedere dag nog even online te kijken naar de nieuwste stenen. Vooral Dyona, zij heeft een online webshop en een heel mooi, groot aanbod. Tot nu toe heb ik altijd drie favorieten gehad: de labradoriet hanger, onyx steen en agaat steen.

Onyx steen bij Dyona

Waaronder op de onyx steen. Deze steen is ondersteunend tijdens stressvolle en belastende situaties. Ze zorgt ervoor dat je alles weer op een rijtje krijgt en de rust terugvindt. Op de website van Dyona keek ik mijn ogen uit. Ik vond hier de edelsteen die ik zocht. Mooie onyx sieraden zoals een armband. Echter vond ik in de webshop ook een hanger of een roller. Zo mooi!

Prachtige agaat steen

Ook de agaat steen is een favoriet van mij. Dit is een aardende steen die rust geeft. Ze helpt je om met beide benen op de grond te staan. Ze brengt balans en is daarnaast ook nog eens goed voor de benen. Wist je dat ze er ook voor zorgt dat je sneller ontwaakt? Super handig! Ik ben benieuwd of het voor mij werkt. In het aanbod vond ik alle agaat soorten. Waaronder een blauwe agaat steen. Maar ook de roze is een favoriet van mij!

Labradoriet hanger

Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op een labradoriet ketting hanger. Deze hanger labradoriet beschermt mij. Wist je dat dit één van de meest beschermende stenen is? Ze zorgt ervoor dat negatieve energie niet tot je door kan dringen. Ze maakt een schild om je heen en houdt iedere vorm van energie die niet bij je past, tegen. Daarnaast helpt ze je om te kunnen visualiseren. Kortom: ze biedt rust voor de geest.

Veel persoonlijke aandacht bij Dyona

Ik voel me zo op mijn plek op de website van Dyona! Daarnaast vind ik de persoonlijke aandacht ook een groot voordeel. Je merkt duidelijk dat de eigenaresse al haar energie en passie in de webshop stopt. Bij Dyona geniet je van de volgende voordelen:

 • Edelstenen van prachtige kwaliteit. Daar staat Dyona ook bekend om
 • Fijne service met persoonlijke touch
 • Alles is met liefde uitgezocht, gemaakt en geschreven
 • Iedere steen wordt met de hand uitgezocht
 • Milieu- en eco vriendelijke verpakkingen
 • Geeft online cursussen in spiritualiteit en edelstenen

Hele fijne webshop

Ik vind Dyona een hele fijne webshop. Toen ik nog wat vragen had, kon ik zo bij haar terecht. Ik had nog een vraag over onyx steen reinigen. Daarvoor kon ik direct bij haar terecht. Ze hielp me met veel plezier. Dat was zo fijn om te merken. Ik raad deze webshop ten zeerste aan.

October 1, 2019 |

Stakeholder management met strategie

Comments Off on Stakeholder management met strategie

Stakeholder management

Mensen en processen in beweging brengen

Stakeholder management wordt onderdeel van een strategie als u mensen en processen in beweging wilt brengen. Dit kan zowel intern als daarbuiten zijn. Er zijn mensen gespecialiseerd in dit vak: stakeholdersmanagers.

Een stakeholdermanager helpt u om het ‘in beweging krijgen van mensen en processen’ in goede banen te leiden én te laten slagen. Zo’n stakeholdermanager vindt u bij RPR Stakeholdermanagers. Zij zijn gevestigd in Reeuwijk en een kei in stakeholder management. Met oog voor detail, de juiste tools binnen handbereik en een brede visie met betrekking tot de uitvoering weten zij uw stakeholdersmanagement tot een succes te maken.

Wilt u hulp bij uw stakeholder management door RPR Stakeholdermanagers? Dit is RPR in het kort:

 • Frisse aanpak met brede visie
 • Kritisch, open en eerlijke stakeholdermanagers
 • Strategische diepgang en eigenzinnigheid
 • De doelstelling staat centraal
 • Willen altijd winnen

Hoe managet u stakeholders?

Het komt er in wezen op neer dat veel mensen denken dat ze er zelf wel uit kunnen komen en dat hun doelgroepen wel bereikt worden. Vaak wordt echter vergeten dat er meer groeperingen zijn dan enkel de doelgroep. Alle groepen die tevens te maken krijgen met hetgeen u doet of organiseert, dat zijn de stakeholdersgroepen waarmee u rekening dient te houden. Dit betekenen te allen tijde dat u bewust of (voor hen) onbewust met hen communiceert en – op subtiele wijze – invloed uitoefent.

Om dit gedegen en volledig aan te pakken dient u een strategie te hebben. Een model en de juiste tools kunnen er al voor zorgen dat u hier ver mee komt. Een stakeholdermanager in de arm nemen zal er echter voor zorgen dat u daadwerkelijk succes boekt. De stakeholdermanager weet namelijk perfect de (door hem) uitgedachte strategie om te vormen in wat werkt en echt overkomt om uw doelstelling te behalen. RPR Stakeholdermanagers maakt dit waar.

“Stakeholder management. Voor wie draagvlak wil creëren en mensen wil verbinden.”

Hulp bij stakeholder management door RPR Stakeholdermanagers

Bent u benieuwd wat stakeholder management voor uw organisatie, project of activiteit kan betekenen? Neem dan eens contact op met een expert zoals RPR. Zij zijn erop gebrand op organisaties als de uwe te helpen zakelijke doelen te behalen en resultaat te boeken. Als dat is wat u wilt op een fijne, doordachte wijze, dan is stakeholdermanagement met behulp van een ervaren stakeholdermanager zeker het overwegen waard.

Wilt u meer weten over de aanpak van RPR Stakeholdermanagers? Download dan gratis hun pdf met unieke RPR stakeholder management methode.

October 1, 2019 |

Glazenwasser in Amsterdam Noord, Oost, Zuid en West

Comments Off on Glazenwasser in Amsterdam Noord, Oost, Zuid en West

Ik ben de bedrijfsleider van een groot bedrijf in Amsterdam. Het bedrijfsplan is gemaakt van een hele hoop glas. U raadt het al: deze ramen kunnen wij niet allemaal zelf lappen. Om deze reden kozen we ervoor om op zoek te gaan naar een glazenwasser in Amsterdam die periodiek de ramen van ons pand komt schoonmaken.

Het pand is immers ons visitekaartje. En dat visitekaartje moet te allen tijde tiptop in orde zijn.

Ook in Amsterdam Oost en omstreken

Deze glazenwasser in werkzaam door geheel Amsterdam. Zoekt u een glazenwasser in Amsterdam Oost? Ook dan komen de ervaren en vakbekwame medewerkers u graag verder helpen. Wat wij heel fijn vinden, is dat het geen probleem is dat ons pand vele verdiepingen heeft.

Of het nou gaat om een kantoor van 15 verdiepingen hoog of een VvE. Dat doet er niet toe! Ze beschikken over de juiste middelen en kennis om iedere klus te klaren. Zonder problemen!

Glazenwasser in Amsterdam West | alle schoonmaakdiensten

Welke schoonmaakdienst u ook wenst. Deze glazenwasser in Amsterdam West biedt alle schoonmaakdiensten onder één dak aan. De medewerkers doen er alles aan om het pand te doen schitteren. Altijd, ieder moment van de dag. Alle glazenwassers zijn zeer beleefd en spreken allen de Nederlandse taal. Service staat hoog in het vaandel. En dat hebben we gemerkt.

Hét schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Maar waarom zou u net zoals wij kiezen voor dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam? We zetten de voordelen die wij ervaren hebben voor u op een rij. Misschien bent u wel de volgende die deze voordelen ervaart?

 • Betrouwbaar
 • Vakkundig
 • Vele jaren ervaring
 • Vakkundig
 • Scherpe offertes
 • De medewerkers beschikken over meekijkende ogen. Merken ze een storing op? Dan melden ze die en verhelpen ze de storing indien dat mogelijk is
 • Geen bedrijfspand is te groot of te klein
 • Binnen 2 uur een reactie en binnen 24 uur een offerte op maat
 • Full-service schoonmaakbedrijf in Amsterdam
 • Alle schoonmaakdiensten onder één dak

Echt een aanrader

Deze glazenwasser in Amsterdam is echt een aanrader. U kunt hier namelijk terecht voor een verscheidenheid aan diensten op het gebied van glasbewassing. Wat dacht u van traditionele glasbewassing? Of past telescopische glasbewassing beter bij de ramen die gewassen moeten worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben gekozen voor glasbewassing met een hoogwerker. Het pand is immers zo hoog!

October 1, 2019 |

Rijschool Utrecht

Comments Off on Rijschool Utrecht

Onze Rijschool in Utrecht zorgt dat jij met een beperkt aantal rijlessen jouw rijbewijs kunt behalen. Wij leren je autorijden in de omgeving van Utrecht. Onze ervaren rij instructeurs weten hoe ze leuke rijlessen kunnen aanbieden, die zorgen dat jij in een keer geslaagd bent voor het examen. Wij zijn namelijk een autorijschool in Utrecht met een uitstekend slagingspercentage.

Snel, goedkoop en betrouwbaar

Dat is waar Rijschool Galgenwaard in Utrecht voor staat. Zo kun je bij ons snel je rijbewijs halen door middel van een aantrekkelijk geprijsd rijlespakket. Daarnaast betaal je ook geen inschrijfkosten. Extra voordelig leren autorijden dus!

 • Scherpe tarieven
 • Geen inschrijfkosten
 • Gratis proefles
 • Hoog slagingspercentag
 • Studentenkorting
 • Flexibel: ook ’s avonds of in het weekend lessen mogelijk
 • Prettige rij instructeurs

Student? Geniet van extra korting

Voor studenten doen we er nog een schepje bovenop. Op vertoon van je studentenpas kun je bij onze rijschool rekenen op een leuke extra studentenkorting. Indien je een pakket afneemt ontvang je daar 10% extra korting op. Deze korting is van toepassing op het eerste pakket dat je afneemt.

Hoge slagingspercentages bij de beste Rijschool van Utrecht. Door ervaren instructeurs word je als leerling wegwijs gemaakt door de verkeersdrukte van Utrecht.

Vraag een gratis proefles aan

Ben je benieuwd naar onze rijopleiding? Neem dan zo snel mogelijk contact op en vraag een gratis proefles aan. Deze kost je niets en is geheel vrijblijvend. Als je na afloop denkt dat het niets gaat worden ben je dus tot niets verplicht.

Als je wel door wilt met onze rijschool kan de rijinstructeur inschatten welk aantal rijlessen je nodig gaat hebben. Vervolgens kun jij voor jezelf bepalen of je losse rijlessen wilt, of een pakket. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 280 08 82, per e-mail en via het contactformulier.

October 1, 2019 |

Emob.be; de online meubelwinkel voor iedereen!

Comments Off on Emob.be; de online meubelwinkel voor iedereen!

Tegenwoordig kan er worden vastgesteld dat heel veel mensen er voor kiezen om hun nieuwe meubels via het internet aan te kopen. Het moet dan ook gezegd dat het online bestellen van meubels vandaag de dag heel wat eenvoudiger is in vergelijking met vroeger. Bovendien is het ook nog eens zo dat er enkele werkelijk uitstekende webwinkels bestaan die de mooiste meubels aanbieden tegen de scherpste prijs. Eén van de bekendste namen op dit vlak is ongetwijfeld ‘Emob.be‘. Deze online meubelwinkel biedt niet alleen een ruime voorraad bestaande uit de meest uiteenlopende meubels, daarnaast zijn het merendeel van deze meubels snel en voordelig uit voorraad leverbaar. Wilt u ook graag meer te weten komen over Emob.be? Neem dan zeker even de informatie door hier op deze pagina!

             Zeer ruime keuze aan verschillende soorten meubels

In het assortiment van de online meubelwinkel Emob.be zijn een ongelofelijk groot aantal verschillende soorten meubels terug te vinden. In eerste instantie kunt u er dan ook de leukste meubels voor in bijvoorbeeld de baby- of kinderkamer terugvinden. Dat is echter niet alles. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuw bed voor in uw eigen slaapkamer of zou u bijvoorbeeld enkele nieuwe meubelstukken voor in de woonkamer willen bestellen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij de online meubelwinkel Emob.be. Wilt u eerder uw keuken vernieuwen of uitbreiden en bent u daarvoor nog op zoek naar diverse, leuke meubels? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat Emob.be u alles te bieden heeft wat u ook maar enigszins nodig heeft. Twijfel dan ook niet langer en ontdek haar assortiment vandaag nog!

             Ook alles voor uw kantoor kunt u vinden bij Emob.be!

Het assortiment van Emob.be is lang niet alleen maar interessant voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe meubels voor in het interieur van hun private woning. Wat namelijk ook te denken van de situatie waarin u van plan bent om bijvoorbeeld uw (thuis)kantoor opnieuw in te richten? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat Emob.be u alles weet te bieden waar u ook maar enigszins nood aan kunt hebben. Gaande van bureaus tot bureau- of computertafels en van boekenkasten tot ladeblokken en roldeurkasten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Gaat u dus met andere woorden een nieuw kantoor inrichten of uw bestaande kantoor moderniseren? Ook dan is het zonder meer een aanrader om even te ontdekken wat het assortiment van Emob.be in dit geval precies voor u kan betekenen!

             Voordelig meubels kopen in de Emob.be outlet!

Emob.be maakt het voor iedereen mogelijk om leuke en kwalitatieve meubels aan te kunnen kopen tegen een zeer interessante prijs. Bent u nog op zoek naar extra goedkope meubelstukken? In dat geval is het ook de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Emob.be outlet. Deze outlet wordt regelmatig aangevuld met interessante, nieuwe producten die uiteraard allemaal tegen een nog voordeliger prijskaartje te bestellen zijn. Uiteraard kunt u ook bij het kopen van meubels uit de Emob.be outlet altijd rekenen op een snelle en voordelige verzending. Het mag dan ook duidelijk zijn, ongeacht het budget dat u voor handen heeft, het aanbod van Emob.be is het ontdekken zonder enige twijfel altijd meer dan waard!

September 27, 2019 |

Where can I buy Mont Blanc ballpoint pens for myself or as a gift?

Comments Off on Where can I buy Mont Blanc ballpoint pens for myself or as a gift?

A Mont Blanc ballpoint or fountain pen is one of the most luxurious pens for use in the office or study room. Mont Blanc ballpoints and fountain pens are typically characterised as the very best in the realm of high quality writing equipment. Perhaps you might have asked yourself: where can I buy Mont Blanc Pens so my desk and office equipment are at the level I deserve? P.W. Akkerman is the answer you’re looking for. From their prime location in the Amsterdam city centre, this special supplier offers an excellent selection of exclusive pens such as the MontBlanc ballpoint, along with a lot of accessories. Should you not be able to make it out to their shop, not to worry. All their products are also available in their online shop, which they deliver all over the world. You’ll find no finer company to supply you with top-of-the-range writing equipment.

A MontBlanc pen, an exclusive, personal and comfortable keepsake

P.W. Akkerman’s store in Amsterdam the place for you if you’re looking to write letters, official documents or place signatures in style. A MontBlanc ballpoint will quickly become your favourite, personal pen. In the realm of luxury writing equipment, accept no substitutes. These true must-haves for your personal office or study room are made from exclusive materials and exude a characteristic style. In addition to the beautiful aesthetic of the pen, it naturally offers incredible writing comfort. Want to buy someone a gift of a MontBlanc ballpoint? Such an exclusive pen will surely be a fantastic surprise for him or her! So, if you’re still asking ‘Where can I buy Mont Blanc pens?’, you won’t have to look any further!

Order any pen with ease

In addition to MontBlanc pens P.W. Akkerman offers many other exclusive and famous writing equipment brands. All writing products that they keep in stock, such as pens, ink cartridges, boxes and gift sets, are easily ordered online. You’ll receive your order within five working days on average, depending your location and current stock. If you’d prefer a hands-on look, feel free to pay a visit to their brick-and-mortar location in charming city centre of Amsterdam. This will allow you to admire the beautiful MontBlanc ballpoints and other products first-hand. So, when you hear someone say ‘Where can I buy Mont Blanc pens?’, you’ll know where to refer them. Tell them P.W. Akkerman, for any luxury writing product you’ll ever need! 

September 18, 2019 |

Boekhouder in Utrecht voor administratie

Comments Off on Boekhouder in Utrecht voor administratie

Zo’n 4 maanden geleden was ik hard op zoek naar een boekhouder in Utrecht. Ik ben begin 2019 gestart met mijn eigen onderneming in content- en social mediamarketing en merkte dat ik bij de boekhouding zeker wat hulp kon gebruiken. Cijfers zijn sowieso niet mijn beste kwaliteit, dus het leek me prettig als iemand me hierin zou kunnen ondersteunen. Ik was zoekende in Zeist, Utrecht en omgeving en vond de volgende boekhouder in Utrecht om mee in zee te gaan: Administratiekantoor van der Bruggen.

Speciaal gericht op startende ondernemers

De voornaamste reden dat V/d Bruggen mijn aandacht trok als administratiekantoor in Utrecht was het feit dat ze aangeven zich speciaal op starters en doorstarters te richten. Oftewel, zij waren het wel gewend om met mensen te werken zoals ik: een complete leek op het gebied van boekhouding. Dat stond me wel aan, want ik had behoefte aan iemand die me vooral ondersteunt en wegwijs kan maken op dit gebied. Het voelt dan ook echt als een samenwerking om al mijn zaakjes op orde te hebben en dat voelt top!

Wat doet de boekhouder voor mij?

Ik heb een vast aanspreekpunt bij mijn administratiekantoor. Vanuit Zeist ben ik zelf vooral aan het werk, dus het is ideaal dat ik een a href=”https://www.administratievdbruggen.nl/boekhouder-utrecht/” target=”_blank” title=”Boekhouder Utrecht”>fijne boekhouder in Utrecht heb kunnen vinden die ik regelmatig mag bellen en opzoeken als ik daar behoefte aan heb. Administratiekantoor van der Bruggen doet voor mij de financiële administratie en mijn persoonlijke contactpersoon begeleidt mij bij het debiteurenbeheer aangezien dit pas later meer werk werd voor mij.

Bent u op zoek naar een boekhouder in Zeist of omgeving zoals ik? U kunt bij V/d Bruggen terecht voor:

 • Financiële administratie
 • Salarisadministratie
 • Controle administratie
 • Debiteurenbeheer
 • Fiscale diensten
 • Online boekhouden

Direct inzicht in mijn financiën

Ik ben erg tevreden over dit administratiekantoor nabij Zeist en ik merk echt dat er ruim 35 jaar ervaring zit. Ze werken professioneel en ik heb altijd direct inzicht in mijn financiële situatie. Online kan ik alles zelf inkijken en dat is toch een stukje regie die ik graag ook zelf in handen houd. Omdat V/d Bruggen alle administratie, jaarverslagen en aangiftes onder één centrale regie regelt, behalen ze meer rendement en ben ik ook voordeliger uit. Zelfs na een paar maanden zie ik al aantoonbaar resultaat.

Conclusie: Administratiekantoor van der Bruggen is een absolute aanrader voor iedereen die in Utrecht en omgeving op zoek is naar een prettige boekhouder. Wilt u meer weten over mijn boekhouder in Utrecht? Neem dan gerust contact met ze op, ik weet zeker dat ze u goed te woord zullen staan en vast en zeker kunnen helpen.

September 17, 2019 |

Bond cleaning services Brisbane

Comments Off on Bond cleaning services Brisbane

Prime Bond Cleaning offers excessive quality cleansing services you may rely upon. Our business enterprise changed into based with entire patron satisfacation in mind- Bond cleaning services Brisbane we’ve got years of enjoy from running with lettings and estate marketers, corporations and – most importantly – person homeowners in Brisbane and Gold Coast. All our cleaners are fully vetted, insured, professionally and posses the device and information essential to deal with any cleansing process.

Prime Bond Cleaning staff work bendy hours seven days a week and are equally secure operating in a domestic or commercial enviroment.

Our customer support team solution your questions, End of lease Cleaning Brisbane make cleaning carrier reccomendations and offer a free quote for the cleansing carrier of your choice. In additionto small scale home sleaning personall, Prime Bond Cleaning additionally affords bond/go out/give up of lease cleansing, carpet cleaning, one-off spring cleaning,

Prime Bond Cleaning is the cross-to organisation.Bond back Cleaning Brisbane For custom jobs, we also have expert cleaners for carpets and fabric. You can find less costly fees of cleansing services by taking a examine our rate.

 

https://primebondcleaning.com.au
September 16, 2019 |

Geweldig kinderfeestje in Uden en omgeving

Comments Off on Geweldig kinderfeestje in Uden en omgeving

Wij zijn een tijdje terug naar het mooie Brabant verhuist, namelijk naar Uden. Mijn dochter is daarom ook naar een andere school gegaan, en is opnieuw vriendjes en vriendinnetjes gaan maken. Tijdens haar verjaardag hebben we er voor gekozen een kinderfeestje in Uden te geven bij Kartbaan Uden. Hier kunnen de kinderen namelijk heerlijk kinder karten. Voor een gewone kart vinden we ze namelijk net te jong. Het feest was gelukkig een groot succes, en iedereen had het erg naar zijn zin!

Bij Kartbaan Uden staat het spelen en het vieren van de verjaardag van de kinderen centraal tijdens een flitsende kartrace of een spannend potje lasergamen

Een hoop plezier en getier tijdens het kinderkarten in Uden

Karten voor kinderen kan niet bij iedere kartbaan. De kinderen zijn immers te klein voor een gewone kart. Naast kinderkarten, kunnen ze ook allerlei andere activiteiten doen. Misschien vinden ze lasergamen wel leuk. Of lijkt het golden nugget ze wel wat? Kartbaan Uden heeft er voor gekozen om verschillende activiteiten te combineren.

 • Nieuwe karts
 • Een van de langste banen van Nederland
 • Nieuwe laserpistolen e.d.
 • Perfecte service
 • Overheerlijk buffet

Verschillende kinderarrangementen

Niet ieder kind is hetzelfde. Dat is natuurlijk logisch! Het ene kind vindt kinderkarten leuk, weer een ander vindt lasergamen helemaal het einde. Om deze reden hebben de medewerkers van Kartbaan Uden meerdere arrangementen samengesteld. Wij hebben gekozen voor kinderarrangement 2. Een combinatie van karten, lasergamen en een heerlijk buffetje na de tijd.

Het was een groot succes

Het feestje was een groot succes. Het karten en lasergamen was leuk en het eten was heerlijk. Mijn dochter heeft op een goede manier afscheid genomen van haar oude klas en is klaar voor haar nieuwe school. Het is en blijft lastig voor een jong meisje, maar ik hoop dat het goed is zo. Het was een mooie afsluiter van een goede periode.

Meer dan kinderfeestjes alleen

Bij Kartbaan Uden kunt u ook terecht voor meer dan alleen kinderfeestjes. U kunt hier bijvoorbeeld ook een vergaderzaal huren!

Maar ook voor onder andere evenementen zoals een personeelsfeest in Uden bent u hier aan het juiste adres. Het is niet alleen een geschikte ruimte voor zakelijke feesten, maar ook voor persoonlijke feesten. Misschien huren wij het café nog wel af voor een gezellig drankje met vrienden.

August 30, 2019 |

Das richtige Büro finden

Comments Off on Das richtige Büro finden

Jeder Selbstständige träumt natürlich davon, sein eigenes Büro zu haben. Oftmals werden die ersten Arbeiten aber eher Zuhause stattfinden, bis genügend Einkommen vorhanden ist, um in ein eigenes Büro zu ziehen. Spätestens, wenn die ersten Angestellten dazukommen, sollte über ein externes Büro nachgedacht werden. Sogar die Applegründer starteten damals in einer kleinen Garage. Jeder fängt einmal klein an.

Wenn du dich jetzt dazu entschlossen haben solltest, ein Büro anmieten zu wollen, solltest du dir ganz sicher sein. Mit eigenen Räumen sind auch viele Verpflichtungen verbunden, welche dann eingehalten werden müssen. Mietzahlungen werden fällig und können nicht einfach ausgesetzt werden, wenn die finanzielle Lage nicht so gut aussieht.

Der Immobilienmarkt ist das Problem

Um überhaupt richtig erfolgreich werden zu können, ist ein eigenes Büro eine wichtige Grundlage. Sobald das Unternehmen erfolgreicher wird, ist das eigene Wohnzimmer einfach nicht mehr groß genug. An ein Unternehmen werden außerdem gewisse Anforderungen gestellt, welche erfüllt werden müssen. Ein Büro wird so schnell zu einem wichtigen Erfordernis.

Doch selbst wenn die Entscheidung dann gefallen ist, gibt es oftmals ein großes Problem. Gerade in der Schweiz und in Österreich ist es sehr schwer, Büros zu finden. Ein Büro mieten Wien ist darüber hinaus besonders schwer. Deshalb gibt es inzwischen viele Online Anbieter, welche sich auf das Vermieten von Büroflächen als Immobilie spezialisiert haben.

Dennoch kann die Immobiliensuche sehr zeitaufwendig werden. Oftmals sind Makler einfach viel zu teuer, sodass online Anbieter sehr vorteilhaft sein können, um ein passendes Büro zu finden. Dies ist auch nicht mit hohen Kosten verbunden wie bei einem klassischen Makler.

Durch die online Anbieter entsteht zuerst ein sehr guter Eindruck von den Gebäuden, sodass nicht jede Bürofläche, die in Frage kommt, direkt besichtigt werden muss. Dafür werden zusätzlich virtuelle Ansichten erstellt, welche einen realistischen Eindruck geben können. Ein sehr empfehlenswerter Anbieter ist dabei skeep, dieser ist auf dem Markt ganz weit vorne und bietet sehr gute Angebote und Inserate.

Welche Kriterien sind bei der Bürosuche zu beachten?

Wer Büroräume sucht, sollte sich schon vorher genau Gedanken machen, was die Eigenschaften des neuen Büros angeht.

Wichtige Fragen:

 • Wie viel Platz braucht das Unternehmen?
 • Wie viele Mitarbeiter sollen in dem Unternehmen tätig sein?
 • Wie soll die genaue Raumaufteilung aussehen?
 • Was für Räumlichkeiten werden benötigt? (Lagerräume, Stauräume, Konferenzräume, Küche?)
 • Soll das Büro bereits mit Möbeln ausgestattet sein?
 • Was für Technik wird benötigt? (Drucker, Internet, Telefonanlagen, Scanner etc.?)
 • Wie soll die Erreichbarkeit sein?
 • Was für Liefer- und Parkmöglichkeiten sollte es geben?
 • Welcher Standort passt zum Unternehmen?
 • Gibt es genügend Infrastruktur in der Nähe?
 • Was für ein Budget habe ich? Wie viel dürfen die Nebenkosten pro Monat betragen?

Außerdem muss noch geklärt werden, wer überhaupt nach dem Büro suchen soll. Es sollte bestenfalls immer nur eine Person suchen, die dazu Erfahrung in diesem Bereich mitbringt. Dazu sollte es weitere Verantwortliche geben, mit denen dann beispielsweise die Besichtigungen durchgeführt werden.

Bevor die Suche losgehen sollte, ist es allerdings sehr wichtig, sich darüber im Klaren zu werden, was überhaupt gesucht wird. Wie sieht das Büro in den Vorstellungen aus? Gerade in großen Städten ist es sehr schwer das passende Büro zu finden, sodass es gut sein kann, dass die eigenen Vorstellungen und Anforderungen heruntergefahren werden müssen.

Letztendlich sollte man sich Zeit lassen für die Bürosuche, damit dort gut und zufrieden gearbeitet werden kann. Niemandem hilft ein Büro, wo die Mitarbeiter unzufrieden sind und sich nicht konzentrieren können. Daher sollten bereits vorher alle Möglichkeiten abgecheckt werden. So kann das perfekte Büro gefunden werden.

https://skepp.com/at/
August 27, 2019 |

Help! Which school bag should I choose?

Comments Off on Help! Which school bag should I choose?

A school bag is probably one of the most important accessories for a student. That is why it is important to choose a good school bag, because you use this bag every day! Can you also use some tips when choosing a handy school bag? In this article we share a number of nice examples.

Backpack

Most students are likely to choose a backpack as their favorite school bag. This is because a backpack is easy and comfortable to wear, especially if you have to cycle to school. Furthermore, a backpack is very suitable for carrying heavy books and a laptop, because the two shoulder straps distribute the weight evenly over your shoulders and you therefore have less chance of back and shoulder pain.

Shopper

A shopper is also very popular with many students, because a lot fits in well here too. You can also opt for shoppers with or without a zipper. Usually you can store more things in a shopper without a zipper at the top, so that is also something to keep in mind. Furthermore, shoppers are available in the nicest designs, but with a simple leather shopper you are actually always in the right place because it can be used all year round and fits all outfits.

Messenger bag

You can store a lot of books in a messenger bag and you usually wear this bag diagonally over your shoulders. This gives a casual and casual look and is therefore perfect for going to school! Just as with backpacks, it is important with a messenger bag that you can adjust the shoulder strap to the correct length. One day your bag might be a bit heavier than the other day and then it can make quite a difference in wearing comfort if you can adjust the strap.

August 21, 2019 |

Choose for innovative ballastless tracks

Comments Off on Choose for innovative ballastless tracks

Railway tracks and the railway track construction process have not changed much over the last couple of decades. However, the technology to lay tracks has made many strides forward. Innovations have been made to lay ballastless tracks. These tracks are laid quickly, are very cost effective and do not need much maintenance. One company that made these innovative steps in the train track industry is Stabirail. This Belgian company has created a railway track construction process which will save you a lot of time, money and worries. Interested in how this all works? Make sure to read on to discover how these ballastless tracks are laid and what the advantages are.

The actual railway track construction process

The ballastless tracks are laid with a ground-breaking technique for milling concrete blocks. By using this method the tracks can be assembled directly on the concrete bed. It starts out with the concrete milling machine passing through. With millimeter accuracy, this technology will mill concrete beds operating on a 3D system. The machine is capable of working on parabolic transitional curves and transitional slopes. Next, the drilling train passes through. With a diamond tip drill it creates holes in the concrete bed to anchor the tracks in place. Lastly, the anchoring train is up to lay the slab tracks in place. Because a water-cooled diamond tip drill is used, the vibrations to the surrounding infrastructure are kept to a minimum and dust formation is ruled out!

The many advantages

The railway track construction process of laying ballastless tracks which Stabirail developed has many advantages. It’s perfect to use in tunnels, because of the shallow construction height. Next to that, these tracks have very low maintenance requirements. There are numerous examples of ballastless railway tracks where little or no maintenance has been carried out over the past 25 years. Are you interested in these advantages? Make sure to get in touch with Stabirail. They will happily assist you with any questions.

August 16, 2019 |

Ecological manufacturers of firelighters with a clear message

Comments Off on Ecological manufacturers of firelighters with a clear message

Summer is pending and it is scorching hot when you step outside! If you are a barbeque fanatic and cannot wait to grill some food, then this is the season for you. While the sun is shining, you are enjoying the company of your family and friends while making the most delicious meals on your barbeque. However, you also care a lot about the environment and would like to know whether there is a more ecological replacement of your standard charcoal and briquettes. If you are looking for a more sustainable solution, just check out Fire-Up International. They are one of the most well-known manufacturers of firelighters and other fire-related products. The core business of the company is to create new and innovative products with a sustainable way of entrepreneurship, which distinguishes them from conventional manufacturers of firelighters.

The brand-new production site sparks product innovation

Fire-Up International works from their brand-new production site to create the most innovative products. Only recently, this manufacturer has optimized and professionalized its production of the firelighter. The result is an environmental friendly brown firelighter. With the new state of the art product and packaging machinery, Fire-Up International is ready to create more sustainable products and ideas to give a boost to the environment. You can count on their short delivery times when you are in need of natural firelighters from these manufacturers.

Count on Fire-Up International in the wintertime as well

When summer is over and the days are starting to get shorter, that is when Fire-Up International will keep you warm. They do not only provide you with the best firelighters, they are also the manufacturers of sustainable products for fire places and stoves. The product range is known to be high of quality and easy to use, which results in excellent and safe products. Make sure to check their non-pollutive, odourless, non-toxic products that can be stored indefinitely.

https://fire-up.nl/en/
August 15, 2019 |

React JS Training in Chennai

Comments Off on React JS Training in Chennai

React JS Training in Chennai with JavaScript and NPM knowledge at Credo Systemz. We offering Best React JS Training with conceptual knowledge of MVC and Single Page Application. React JS is a JavaScript Library and developed by Facebook. Let us Learn React JS course in Chennai at Credo Systemz and become an expert in Single Page Applications.

React JS is used for creating reusable UI components. Credo Systemz is the Best React JS Training Institute in Chennai Velachery and OMR. Before enrolling to React JS Course, Let’s take a glance about it.

https://www.credosystemz.com/training-in-chennai/react-js-training/

https://www.credosystemz.com/training-in-chennai/react-js-training/
August 9, 2019 |

A comprehensive database with QA vacancies

Comments Off on A comprehensive database with QA vacancies

Finding relevant QA vacancies may be quite challenging. Do you want to employ all your experience in a different workplace or new industry? Then partner up with STAR! They have valuable contacts with leading technical companies, so they know exactly what these companies are looking for. They will not only look for regular job openings, but they will go above and beyond for you, so you can browse the categorised and comprehensive database.

Powerful people in offshore engineer jobs – STAR helps you

In an ideal situation, you would enhance your search with a clear overview of all the available offshore engineer jobs that you find interesting. However, it is not that easy to find such an overview. However, STAR is in contact with all the leading technical companies and is therefore able to give a clear overview of all the relevant vacancies when it comes to offshore engineer jobs. STAR is the combining factor between offshore engineers and the employers. They bring powerful people and powerful projects together! So, if you are looking for a new and challenging project or job, browse the current job openings at STAR.

Apply for one of the traineeships STAR offers

If you would like to gain valuable work experience in the field, make sure to check out the STAR Academy! Indulge yourself in the testimonials of preceding trainees on their website. The Academy plays a very important role in training new specialists. Apply for one of the traineeships and make sure to learn the ropes of your desired job in the field, for example:

 • Work preparation
 • Commissioning, work preparation and performance
 • Document control
 • Planning
 • HSE

Make sure to check out STAR’s website if you are looking for offshore engineer jobs, QA vacancies or traineeships. They are very willing to help you find a new challenge!

August 7, 2019 |

Safe and user-friendly platform to buy and sell Bitcoin

Comments Off on Safe and user-friendly platform to buy and sell Bitcoin

Are you interested in trading in cryptocurrencies such as Bitcoin? Maybe you already are an expert when it comes to buying and selling, or maybe you would like to buy Bitcoin for the very first time? Regardless of you level of experience, at Bitladon buying and selling cryptocurrencies is easy and safe. All you require to get started is your own account on their website. This account allows you to trade with a weekly limit of 100 Euros. However, if you want to buy more Bitcoin, you can choose to get verified in just a few simple steps. Just upload a proof or address or ID during office hours and your account will be verified within the hour.

Always an up-to-date price for your Bitcoin

When your new account is all set up and you have added transferred money into it via one of the safe methods offered by the site, you can start to buy Bitcoin and other cryptocurrencies. Thanks to the complete and always up-to-date overview of current market prices, you know exactly when the right time has come to buy your Bitcoin for a good price. Alternatively, if you have already bought Bitcoin, you can see in an instant when the price has risen – the perfect time to sell for a profit. The overview not only lists the current price for Bitcoin, but also that of dozens of other cryptocurrencies. As such, you have a wide range of currencies to choose from – ideal to spread the risk and increase your profit.

Get started and invite a friend

There is no better time than the present if you want to get started and buy Bitcoins. Bitladon is the perfect platform for you: it charges a fee of only 2% and offers fast cash-out. If you run into any problems or if you have any questions, there is an extensive FAQ to answer all your question as well as detailed manuals. Naturally, the helpdesk is available to answer your questions as well. So, get started now and buy your Bitcoin. Are you satisfied with the platform? Why not invite a friend to join? The company has an excellent referral program!

August 2, 2019 |

Relatiegeschenken bedrukken zorgt voor klantenbinding

Comments Off on Relatiegeschenken bedrukken zorgt voor klantenbinding

Relatiegeschenken bedrukken gebeurt tegenwoordig vaak. Zo maak je er voor de ontvanger niet alleen een persoonlijker cadeau mee maar maak je ook meteen reclame voor je eigen bedrijf. Iedere keer wanneer de ontvanger het geschenk weer gebruikt ziet hij of zij immers jouw bedrijfsnaam weer staan.

Relatiegeschenken bedrukken als blijk van waardering

Relatiegeschenken kun je geven aan klanten of leveranciers of om mensen die nog geen klant zijn kennis te laten maken met je bedrijf. Daarnaast kun je ze ook als blijk van waardering aan je werknemers geven. Doorgaans zijn de meeste mensen die een cadeau ontvangen daar erg blij mee en is het tevens een stukje klantenbinding vanaf jouw kant.

Groot aanbod aan relatiegeschenken

Voor relatiegeschenken bedrukken kun je ook prima online terecht. Er zijn tal van aanbieders op dit gebied te vinden als je op internet kijkt. Een daarvan is Relatiegeschenken.nl. Je kunt bij deze leverancier een keuze maken uit tal van relatiegeschenken, zoals pennen, tassen, drinkflessen, USB sticks enzovoort.

Geschenken in diverse prijsklassen

Omdat niet iedereen een even groot budget heeft kun je relatiegeschenken aanschaffen in diverse prijsklassen. Zo kun je met een wat minder duur geschenk toch je klanten verblijden en reclame maken. Wil je bijvoorbeeld iets leuks uitdelen op een evenement waar je als bedrijf aanwezig bent? Dan heb je al snel een groot aantal geschenken nodig dus dan is een wat voordeliger product een goed idee.

Speciale en persoonlijke geschenken

Wil je een speciaal geschenk weggeven om je waardering te laten blijven aan de ontvanger? Dan kun je het beste even contact opnemen met de leverancier van de geschenken. Een persoonlijk cadeau waar mensen moeite voor gedaan hebben wordt extra gewaardeerd. Een geschenk kan daarnaast zowel leuk als nuttig zijn.

Laat de kosten op voorhand berekenen

Informeer altijd op voorhand goed naar alle mogelijkheden en de kosten. Laat een offerte maken zodat je weet waar je als bedrijf aan toe bent. Houd er wel rekening mee dat een dergelijke investering voordelen kan opleveren voor je bedrijf en veelal zeker de moeite waard is.

https://www.relatiegeschenken.nl/
July 29, 2019 |

Seuren tafels voor ieder interieur

Comments Off on Seuren tafels voor ieder interieur

Als je een tafel zoekt om de inrichting van je huis compleet te maken kun je kiezen voor Seuren tafels. Deze tafels zijn van hout gemaakt en omdat dit een natuurlijk materiaal is, is iedere tafel uniek qua uitvoering.

Hardhouten Seuren tafels zijn altijd uniek

De tafels worden gemaakt van houten delen die aan elkaar gelijmd worden. Deze delen kunnen verschillen in grootte en omdat er bij hout van nature noesten of vergroeiingen kunnen zitten, wordt iedere tafel anders. Op die manier krijg je altijd een unieke tafel die niemand anders heeft. Als er grote oneffenheden zitten in het hout kan dit gewoon gebruikt worden om een tafel van te maken maar dan komen deze niet terecht op een in het oog springende plek maar bijvoorbeeld op de onderkant.

Diverse manieren om de tafels af te werken

De Seuren tafels kunnen worden geleverd in onbehandeld hout maar het kan ook behandeld worden indien gewenst. Hierbij kun je een keuze maken uit een afwerking met meubelolie, whitewash, grijswas of lak. Mede afhankelijk van welke soort afwerking je kiest onderhoud je de tafel op een andere manier. Als deze is behandeld met meubelolie wordt de houtkleur intenser maar dien je de tafel met regelmaat zelf te oliën. Met name als de tafel nog nieuw is, is een dergelijke behandeling zeker aan te raden. 

Whitewash of grijswas

Een tafel afgewerkt met whitewash of grijswas is niet goed bestand tegen contact met water dus dat dient zoveel mogelijk vermeden te worden. Schoonmaken doe je met een droge doek en als je de tafel één keer per jaar schuurt en opnieuw behandelt met whitewash of grijswas ziet deze er weer als nieuw uit.

Afwerking met lak

Heb je gekozen voor een afwerking met lak? Dan kun je de tafel wel afdoen met een vochtige doek indien nodig maar vaak is met een droge doek al voldoende. Voor de diverse afwerkingen geldt allemaal dat de tafels van massief hout gemaakt worden. Hout werkt onder bepaalde omstandigheden zoals verschillen in temperatuur. Met een constante temperatuur in het vertrek en een niet te hoge luchtvochtigheid voorkom je dat je tafel sneller slijt.

https://www.kokwooncenter.nl/onze-merken/seuren-tafels/
July 29, 2019 |

Is geld lenen verstandig?

Comments Off on Is geld lenen verstandig?

Als je iets nodig hebt maar er op dat moment even niet de financiële middelen voor hebt om het aan te schaffen dan kun je er voor kiezen een lening af te sluiten. Op die manier kun jij toch kopen wat je wilt.

Kleinere lening

Als je een huis wilt kopen heb je daar gezien het veelal aanzienlijke aankoopbedrag altijd een lening voor nodig. Wil je een auto aanschaffen, een nieuwe telefoon of graag er even tussenuit? Als je dan net even niet genoeg geld hebt kun je daar een kleinere lening voor aanvragen.

Meteen geld tot je beschikking

Voordeel van de meeste kleinere leningen is dat je ervoor geen kredietcheck hoeft te ondergaan en dat je het geld binnen zeer korte tijd op je rekening gestort krijgt zodat je het meteen gebruiken kunt.

Diverse soorten leningen

Er zijn diverse soorten leningen dus kijk altijd goed welke het beste voor jou geschikt is. Bij bepaalde leningen betaal je iedere termijn exact hetzelfde bedrag aan aflossing en rente maar er zijn ook leningen waarbij het bedrag kan variëren. Houd er altijd rekening mee dat een lenig terugbetaald dient te worden. Indien het een klein bedrag betreft is de aflossingstermijn vaak niet erg lang.

https://www.lenen.blog/
July 29, 2019 |

Sluit de verzekeringen af die jij wilt

Comments Off on Sluit de verzekeringen af die jij wilt

In Nederland kun je je voor veel verzekeren maar niet iedereen heeft alles nodig. Bepaalde verzekeringen zoals een ziektekostenverzekering of eentje voor je auto zijn verplicht maar deze hoeft er niet altijd voor iedereen precies hetzelfde uit te zien.

Verzekering is een voorzorgsmaatregel

Het idee achter iedere verzekering is dat het een preventieve maatregel is. Je verzekert je omdat er mogelijk iets kan gebeuren. Indien dat het geval is kun je terugvallen op de verzekering zodat (een deel van) de kosten die je dan maakt worden vergoed en jij niet alles zelf hoeft te betalen.

Kijk wat jij nodig hebt en echt wil verzekeren

Als je verzekeringen gaat afsluiten kijk dan goed wat je nodig hebt. Er zijn tal van verzekeringen te vinden maar je hoeft niet alles te laten verzekeren. Je kunt zeker geld besparen door alleen die verzekeringen te kiezen waar je daadwerkelijk ooit wat aan kunt hebben. Vergelijk ook altijd de verschillende verzekeraars en lees de voorwaarden goed door. Op die manier vind je het pakket dat het beste geschikt is voor jou. Dit hoeft niet altijd het duurste of voordeligste te zijn, het is maar net wat jij graag verzekerd wilt zien.

https://www.financieel.blog/
July 29, 2019 |

Simply treat the calcium deficiency in your dairy cows

Comments Off on Simply treat the calcium deficiency in your dairy cows

Are you looking for a solution for the calcium deficiency in your dairy cows? The health of your cattle is of the highest importance to you as a dairy farmer. Dairy cows are especially sensitive to a calcium deficiency after calving. This can result in serious health issues, such as milk fever. Especially older cows can have trouble with setting free enough calcium from their bones in these situations. Milk fever is a severe calcium deficiency within 24 hours. With the right feeding additives you can prevent and treat the calcium deficiency in dairy cows effectively. Kimtec International has created the product KatAn®, which is a group of palatable anionic salts. Interested in how these help out in these situations? Make sure to read on.

How does KatAn® prevent milk fever?

When cows are calving, their demand of calcium increases to produce enough colostrum. In turn, this demand can create a calcium deficiency in your dairy cows. Milk fever can be the result of this deficiency. Katan® can offer the right solution in situations like this. This additive is a food supplement for your cows, which will make their calcium levels rise. This solves the deficiency and in turn prevents or resolves milk fever. At Kimtec International they know you want to keep your cattle healthy. Choose the right product to realize this.

The highest quality control standards

Kimtec International’s products are produced under the highest quality control standards in the industry. They are produced according to the HACCP and GMP regulations to make sure they meet all customers’ demands. This company ships globally, is represented in many countries and is more than ready to help you achieve happy and healthy cattle. Make sure to get in touch with them to discuss the possibilities of making a big difference in the health of your animals.

July 23, 2019 |

Technisch uitzendbureau met groot aanbod vacatures

Comments Off on Technisch uitzendbureau met groot aanbod vacatures

Ben je op zoek naar een technisch uitzendbureau? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de technische sector? Of ben je voor jouw organisatie juist zoekende naar nieuw personeel? Zoek dan niet verder. Easycrew verbindt de juiste vakmensen met de juiste bedrijven. Wij zijn hét uitzendbureau van Nederland voor de techniek.

Easycrew zorgt voor de beste man of vrouw op de juiste plek in de maritieme en technische wereld.

Interimbureau met een ijzersterk netwerk

Easycrew beschikt over een ijzersterk netwerk en een brede vacaturebank. Wij zorgen dat je bij de juiste organisatie terecht komt waar je goed bij past.

Voor werkgevers kunnen wij op zoek gaan naar de juiste kandidaten. De door ons geselecteerde kandidaten zullen precies voldoen aan het profiel voor de vacature(s) die je open hebt staan.

Als technisch uitzendbureau snappen we goed hoe moeilijk het kan zijn om goed personeel te vinden. Sectoren als de elektrotechniek of installatietechniek zijn erg specialistisch. Wij helpen je met het invullen van vacatures op MBO-, HBO- of WO-niveau.

Technisch uitzendbureau voor heel Nederland

Easycrew is actief in heel Nederland. Wij werken met kandidaten met minstens 2 jaar relevante werkervaring. Al onze kandidaten willen graag werken in de technische of maritieme sector. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem gerust eens contact op voor meer informatie!

 • Voor ieder niveau (MBO, HBO en WO)

 • Makkelijk en snel solliciteren

 • Open sollicitaties mogelijk

Voor mensen die graag werken in de technische sector

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek? Easycrew helpt jou daar graag bij. Wij zijn continu op zoek naar vakmensen die vol met motivatie zitten. Easycrew zoekt kandidaten die nieuwe uitdagingen in hun leven aan willen gaan. We kunnen voor jou op zoek gaan naar passende bedrijven in de technische sector.

Daarbij werken we aan de hand van een persoonlijke aanpak. Daarbij wegen je ambities en persoonlijke wensen sterk mee. Ook helpen we u met de voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Bekijk ons uitgebreide actuele aanbod eens. Je kan direct reageren op de vacatures.

Easycrew helpt opdrachtgevers aan technisch personeel

Je kan jouw organisatie ook aanmelden als opdrachtgever bij ons technisch uitzendbureau. Wij gaan dan voor jou op zoek naar personeel dat in het profiel van jouw vacatures past. We garanderen daarbij dat we enkel geschikte kandidaten selecteren.

Easycrew staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Zo ben je niet afhankelijk van openingstijden. Wij kunnen het wervings- en selectietraject zowel volledig als gedeeltelijk uit handen nemen.

Juiste kandidaten bij de juiste bedrijven

De oprichters van technisch uitzendbureau Easycrew beschikken over jarenlange ervaring. Zij zijn zelf ruim 35 jaar werkzaam geweest in de maritieme en technische sector. Wij begrijpen deze werelden maar al te goed.

Om die reden snappen wij ook goed dat jouw vacatures om specifieke kwaliteiten vraagt. Het vinden van goed personeel is daarom lastig. Aan de hand van onze vacaturebank verbinden wij de juiste kandidaten met de juiste bedrijven.

Onze mensen begrijpen de maritieme en technische sectoren als geen ander. We spreken de taal in deze 24/7-sectoren.

Easycrew, hét technisch uitzendbureau van Rotterdam

Met onze ervaring en ijzersterk netwerk onderscheiden wij ons van andere technische uitzendbureaus. Als je op zoek bent naar een baan in de technische of maritieme sector doe je er goed aan contact met ons op te nemen. Juist voor vakkundig en gemotiveerd personeel ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kies je voor Easycrew?

 • We spreken de taal van de maritieme en technische sectoren;

 • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten;

 • Veel werkervaring in maritieme en technische functies;

 • Ijzersterk netwerk met kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen;

 • Easycrew staat 24/7 voor je klaar!

Vind of vervul vacatures met Easycrew

Wil jij je graag aanmelden als kandidaat bij ons technische uitzendbureau? Of wil je opdrachtgever bij Easycrew worden voor openstaande vacatures bij jouw organisatie? We zijn je in beide gevallen graag van dienst.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)10 717 19 67 als je graag verder wil informeren. Ook kan je ons mailen of het contactformulier invullen.

 

July 12, 2019 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar