Blog

Nooit meer de vaat met de hand afwassen? Koop een vaatwasser!

Comments Off on Nooit meer de vaat met de hand afwassen? Koop een vaatwasser!
Business-startpage

Vaatwassers worden steeds gangbaarder. Bijna iedere keuken die nieuw geïnstalleerd wordt is voorzien van een vaatwasser. En dat is ook niet zo gek! Vaatwassers zijn namelijk ontzettend handig en ze besparen je heel wat tijd. De stapels afwas hoef je niet meer met de hand af te wassen; met één druk op de knop wordt je vaat stralend schoon. Toch zijn er mensen die bewust niet voor een vaatwasser in de keuken kiezen. Twijfel jij over de aanschaf van een vaatwasser? Lees hier waar je op moet rekenen!

Groot of klein?

Voor een vierpersoonshuishouden kan een vaatwasser een echte uitkomst bieden. Hier stapelt de vuile vaat zich namelijk al gauw op en is de kans groot dat je iedere dag de vaatwasser aan kunt zetten. Als je alleen ben kan het echter voorkomen dat de vaatwasser na twee dagen nog niet vol is. Uiteraard wil je het apparaat wel het liefst laten draaien wanneer deze helemaal vol is, maar er komt een moment dat je ook gewoon weer schone borden nodig hebt. Het kan daarom verstandig zijn om je geplande gebruik vooraf in kaart te brengen. Hoeveel afwas heb je op dagelijkse basis en hoe vaak denk je de vaatwasser daadwerkelijk aan te zetten? Je kunt er echter ook voor kiezen om een kleiner model vaatwasser aan te schaffen!

Ontwerp van jouw keuken

Wanneer je een nieuwe keuken gaat plaatsen is het eenvoudig om hier alvast een nieuwe vaatwasser in mee te nemen. Wanneer je huidige keuken nog volstaat maar je wel een vaatwasser aan wilt schaffen kan het verstandig zijn om te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld inbouwvaatwassers die een frontje krijgen in de stijl van de rest van de keuken. Voor deze optie dien je echter wel ruimte te hebben in je bestaande keuken. Ook kun je ervoor kiezen om een onderbouw- of vrijstaande vaatwasser aan te schaffen. Deze kunnen vaak eenvoudiger geplaatst worden. 

Denk aan je budget

De aanschaf van een vaatwasser kan kostbaar zijn. De meeste goede modellen kosten al gauw €800,- of meer. Geen aankoop die je even snel tussendoor doet dus. Bovendien kunnen je energiekosten hoger uitvallen wanneer je een vaatwasser installeert. Het waterverbruik en de elektriciteit die de vaatwasser verbruikt, kunnen je energierekening hoger laten uitvallen. Toch hoef je hier niet per definitie bang voor te zijn. De meeste vaatwassers hebben namelijk een A++ of zelfs A+++ energielabel.

Gereedschap-Expert.nl

Twijfel je nog over wat voor soort vaatwasser je moet aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Gereedschap Expert. Zij zijn bij uitstek dé expert van Nederland op het gebied van Gereedschap en huishoud machines. Een team van verschillende experts willen jou  helpen om het beste product te vinden dat bij jouw situatie past. Neem snel contact met ze op of bezoek hun website!

 

 

https://www.gereedschap-expert.nl/
August 24, 2021 |

Waar vind je dé kamer voor jouw citytrip?

Comments Off on Waar vind je dé kamer voor jouw citytrip?
Business-startpage

Wanneer jij van plan bent om op een citytrip te gaan, vertellen we je vast niets vreemds als we zeggen dat het slim is om tijdig een goed verblijf te vinden. Dit klinkt natuurlijk makkelijker dan het is, want hét verblijf voor jouw citytrip vind je niet zomaar. Dit moet aan bepaalde eisen voldoen en om dit allemaal bij langs te gaan, is een redelijk tijdrovende klus. Hoe jij gemakkelijk dé kamer vindt voor jouw citytrip, lees je gelukkig in deze blog. Hier vind je genoeg mogelijkheden om jouw citytrip onvergetelijk te maken! 

AirBNB

Allereerst willen we even kijken naar het bedrijf ‘AirBNB’. Bij de particuliere verhuurders van deze organisatie is het mogelijk om tegen een betrekkelijk laag bedrag in de daadwerkelijke huizen, kamers of studio’s van de verhuurders te verblijven. Voordelen hiervan zijn dat een kamer zo ingericht is dat jij je gegarandeerd gedurende je hele citytrip, goed kunt redden. 

Get A Dayroom

Als je kijkt naar een website als getadayroom.com, zie je dat hier ook genoeg kamers te vinden zijn voor jouw citytrip. Bij Get A Dayroom heeft een team vol specialisten talloze kamers uitvoerig getest en hebben ze een selectie gemaakt om jou dé kamer van je leven te kunnen bieden. Get A Dayroom doet er alles aan om jou te begeleiden in het hele zoekproces. Ideaal toch?

Nederland, Duitsland of Engeland? 

Get A Dayroom biedt jou genoeg kamers in de steden in Engeland, Duitsland en Nederland. Zo kun je bij Get A Dayroom terecht als je in Den Haag, Utrecht of Rotterdam wilt of moet verblijven. Moet je naar Duitsland? Geen probleem, er zijn genoeg mogelijkheden in steden als Berlijn, Mainz en Frankfurt. Ook in Engeland kun je gemakkelijk en snel een perfecte kamer vinden in bijvoorbeeld Londen of Glasgow! 

 

https://www.getadayroom.com/nl/
August 17, 2021 |

Een dug-out: fan van elke sporter

Comments Off on Een dug-out: fan van elke sporter
Business-startpage

Sta jij als coach vaak actief te coachen langs de zijlijn maar wil je af en toe ook eens eventjes rustig tijdens de wedstrijd gaan zitten? Dan is een dug-out jou onmisbaar. Daarnaast is een dug-out een overdekte plek waar de spelers zitten die reserve staan. Maar wist jij dat niet elke dug-out hetzelfde is? Integendeel! Elke dug-out is gemaakt van verschillende materialen en hebben verschillende afmetingen. Wil jij weten wat voor soort dug-out jij moet uitkiezen? Lees dan snel verder!

Vorm en afmetingen

De eerste keuze die je maakt is de vorm. Kies je voor een schuine dug-out, een gebogen dug-out of een rechte dug-out? De zijkant van de dug-out bepaalt de vorm. Daarna kies je de afmeting. Over het algemeen biedt 1 meter breedte van de dug-out plaats aan 2 personen. Een dug-out van 4 meter is dus geschikt voor 8 personen.

Materiaal

Als je hebt nagedacht over de vorm en afmetingen dan bepaal je of de dug-out voorzien moet worden van een kleur of dat de dug-out gewoon in aluminium kleur blijft. Meestal worden de kleur van het hekwerk en de clubkleuren meegenomen in deze afweging. Je kunt daarna nog kiezen of je dug-out voorzien moet worden van extra sterk polycarbonaat (zeer sterk glas). Dit is belangrijk als het sportpark openbaar is, je kunt dan het afbreukrisico van de dug-outs verminderen. Als laatste kies je welke zitgelegenheid je wilt in de dug-out. Kies je voor houten banken, kuipstoelen of racestoelen? Alles is mogelijk.

Meer weten of bestellen?

Wil je meer weten over de verschillen in een dug-out of zou je er zelfs één willen bestellen? Dan hebben wij een tip voor jou! Bij SKOR helpen ze jou met elke vraag over het uitkiezen van een dug-out die voldoet aan al jouw eisen. Mocht je contact willen opnemen met SKOR dan kan je ze telefonisch bereiken of het contactformulier op de website invullen. Bestellen kan simpel via de website en verzending is vanaf €50,- gratis door heel Nederland.

 

https://skor.nl/
March 4, 2021 |

Met een personenbusje er op uit

Comments Off on Met een personenbusje er op uit
Business-startpage

Wanneer u graag een dagje weg wilt met een groot gezin, is het lastig om met één auto te gaan. Hier passen namelijk maar maximaal vijf personen in. U kan er natuurlijk wel voor kiezen om met twee auto’s te gaan, maar dat is natuurlijk minder gezellig. Ook kan het zijn dat u helemaal niet in het bezit bent van twee auto’s. Wij hebben voor dit probleem de perfecte oplossing gevonden, namelijk een personenbusje. U kunt ervoor kiezen om een personenbus te kopen, maar u kunt ook een personenbus huren. Dit bespaart u namelijk veel geld! Autoverhuur Bultman is een goede partij om uw personenbus bij te huren. Zij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten personenbusjes, zodat er altijd wel een geschikte bus tussen zit! Wilt u graag meer weten over het huren van een personenbus? Wij vertellen het u in deze blog!

De verschillende personenbussen

Wanneer u weet met hoeveel personen u weggaat, kunt u een geschikte personenbus kiezen. Bij Bultman zijn personenbussen voor 7 personen of 9 personen verkrijgbaar. Heeft u extra laadruimte nodig? Dat kan ook bij Bultman! De personenbussen zijn ook geschikt voor iemand in een rolstoel. Daarnaast zijn de personenbussen ook met automaat te huren. Er is veel keuze, dus ook voor u zit er een geschikte personenbus tussen!

Een busje huren bij Bultman

Tegenwoordig kunt alles online bestellen en regelen. Dit geldt ook voor een personenbus huren. Allereerst gaat u naar de site van Autoverhuur Bultman en selecteert u de personenbus naar keuze. Omdat er meerdere vestigingen zijn door heel Nederland, kunt u aangeven bij welke vestiging u de personenbus komt ophalen en wegbrengen. U hoeft alleen nog de borg te betalen en voilà, u kunt de bus meenemen! U krijgt uw borg natuurlijk wel terug wanneer u de bus weer terug komt brengen.

Meer informatie over Bultman?

Als u nog vragen heeft, kunt u altijd een kijkje nemen op de website van Autoverhuur Bultman. Ook kunt u contact opnemen met de klantenservice van deze partij. De adviseurs staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen over het huren van een bus, zodat u binnenkort de juiste bus kunt huren!

https://www.bultman.nl/
October 6, 2020 |

Service bedrukken voor verschillende redenen

Comments Off on Service bedrukken voor verschillende redenen
Business-startpage

Het wordt steeds populairder om je servies te bedrukken.  Een servies laten bedrukken heeft veel verschillende mogelijkheden, zo kan je mokken, glazen en servies van een mooi logo, tekst of slogan voorzien. De laatste tijd is de druk techniek positief verbeterd, hierdoor zijn er veel meer verschillende mogelijkheden bij gekomen. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor de verschillende redenen!

 

Een cadeau 

Het is altijd lastig om een cadeau uit te zoeken voor een verjaardag. Je wilt namelijk ook niet weer een standaard cadeau geven. Een bijzonder cadeau is een bedrukte mok. Je kan bijvoorbeeld de naam van de jarige of de leeftijd er op laten bedrukken. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Je kan de mok in verschillende kleuren laten bedrukken, hierdoor kan je de lievelingskleur van de jarige kiezen. Daarnaast kan je in plaats van een tekst kiezen voor een afbeelding. Kies dan bijvoorbeeld voor het huisdier van de jarige, daar worden ze altijd blij van!

 

Een geschenk

Voor bedrijven kan het heel belangrijk zijn om een geschenk te geven aan een partner. Een kop en schotel bedrukken is hier ideaal voor. Zet bijvoorbeeld een tekst neer op de mok, zo kan je bijvoorbeeld laten weten dat je blij bent met de samenwerken. Maar je kan natuurlijk ook alleen je logo doen, op deze manier creëer je meer naamsbekendheid. Want een geschenk waar aandacht in zit, kan een positieve impact achterlaten. Uit onderzoek blijkt dan ook dat meer dan de helft van de ontvangers van een geschenk het bedrijf sneller herinnerd.

 

Servies laten bedrukken voor je bedrijf 

Bedrukt servies wat je als geschenk gebruikt kan ook prima intern gebruikt worden. Op deze manier heb je altijd genoeg service voor je personeel en het ziet er geordend uit, et zorgt voor een geheel en het oogt rustiger. Daarnaast ziet het er ook nog eens professioneel uit als een klant bij jouw op het kantoor uit een mok drinkt met het bedrijfslogo er op

Kop en schotel bedrukken bij Riké

Wil je ook graag bedrukt servies op jouw kantoor? Dit kan je laten bedrukken bij Riké. Het service kan je uitkiezen in verschillende kleuren en maten. Als je alles hebt uitgezocht kan je het makkelijk online bestellen en binnen 10 dagen heb je het afgeleverd bij jouw bedrijf! Benieuwd of er nog meer mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met de partij of bekijk even de website.

 

https://www.rikegroup.com/
October 5, 2020 |

Waarom werken we zo graag in de cloud?

Comments Off on Waarom werken we zo graag in de cloud?
Business-startpage

Kent u bedrijven die in de cloud werken? Of kent u juist bedrijven die nog niet in de cloud werken? Bij Think4 zien we steeds meer een verschuiving van traditionele servers naar online opslag van data. Maar welke voordelen biedt de cloud nou echt?

Think4 is leverancier van IT oplossingen voor bedrijven en verzorgt dagelijks cloudoplossingen met online werkplekken, compleet met virtuele Private Servers. Het mooie is dat u binnen twee uur overgezet bent naar de cloud en met uw eigen virtuele online desktop aan de slag kunt.

Iedereen zijn eigen online werkplek

Een digitale werkplek geeft altijd en overal toegang tot programma’s en bestanden. Het maakt niet uit op welk device, want zowel op uw laptop als op uw mobiel of ipad kunnen wij u volledig ontzorgen. Cloud IT is belangrijk voor bedrijven die efficiënter willen werken, optimaal mobiel willen zijn en medewerkers de kans geven om plaats-onafhankelijk te werken. Voor hen is een cloudoplossing perfect.

Met de cloudservice van Think4 bieden we optimale bereikbaarheid en een veilige opslag van uw bedrijfsdata. Voor alle bedrijven, groot of klein, hebben wij <a href=”https://www.think4.nl/“>ict oplossingen</a>op maat ingericht met eigen online werkplekken en virtuele private servers. 

Betrouwbaar systeem, inzichtelijke kostenstructuur zonder verrassingen en al uw bedrijfsgegevens veilig opgeslagen. Zomaar wat voorbeelden waarom u als ondernemer zou kunnen kiezen voor een cloudoplossing. Daarnaast is er de garantie van een backup die u altijd kunt raadplegen en niet te vergeten de 24/7 helpdesk van Think4. Onze IT specialisten helpen u graag verder als u meer informatie wilt over werken in de cloud of als u al gebruik maakt van cloud IT.

Veilig online werken

Altijd beschikking hebben over uw gegevens is handig, maar is uw data wel veilig? De gegevens, software en bestanden van uw bedrijf moeten immers vertrouwelijk opgeslagen kunnen worden. Dat doen we tegenwoordig steeds vaker in de cloud. Vergeet de oude vertrouwde ‘Mijn documenten’-map op uw computer, want bij een eventuele crash van de harddisk bent u uw data kwijt. Met een IT oplossing als de cloud heeft u als het ware een externe verzamelruimte waar u vanaf elke gewenste locatie toegang tot heeft. Op deze manier kunt u en kunnen uw medewerkers altijd en overal inloggen en veilig online werken. 

Vanzelfsprekend komt er bij een veilige dataopslag ook een stukje bewustwording en eigen verantwoordelijkheid kijken. Zo is inloggen op een openbaar wifinetwerk af te raden en moeten mobiele devices altijd voorzien zijn van een degelijke vergrendeling. Bij verlies of diefstal van een telefoon of laptop is het mogelijk om de apparatuur op afstand op slot te zetten voor niet bevoegden. 

Starten met werken in de cloud

Think4 adviseert bedrijven die willen beginnen met werken in de cloud. We maken een stappenplan voor uw bedrijf. In welke branche werkt u? Welke software heeft u nodig? Welke functionaliteit verwachten uw medewerkers en wie maken er gebruik van? Zo maken we samen de juist keuze voor uw cloud IT tools.  

Voor bedrijven is Office Business een perfect voorbeeld van een cloudplatform. Flexibel en toegankelijk voor iedereen, makkelijk in gebruik en per medewerker uit te breiden met licenties per gebruiker. U heeft altijd uw kosten inzichtelijk en heeft niet te maken met verrassingen achteraf. Met een druk op de knop toegang tot al uw bedrijfsdata, agenda en e-mail. Onderweg, vanuit huis of vanuit uw bedrijfspand. Wanneer u kiest voor werken in de cloud zult u direct het gemak ervaren. U bespaart tijd en kosten omdat u en uw medewerkers veel efficiënter kunnen werken en makkelijker communiceren met elkaar. 

Ik wil cloud proberen

Bent u eraan toe om de cloud te gaan proberen voor een vast bedrag per maand? Neem contact op met Think4. Wij zijn een full service IT partner voor bedrijven die willen profiteren van slimme IT en daardoor veel efficiënter en makkelijker werken, waar zij zich ook bevinden.

 

https://www.think4.nl/
September 18, 2020 |

Stellingen

Comments Off on Stellingen
Business-startpage

Bent u op zoek naar bandenstellingen, magazijnstellingen, legbordstellingen, palletstellingen of onderdelen? Maak kennis met StellingStunt. Bij ons vindt u diverse stellingen en toebehoren tegen scherpe prijzen. Een overzichtelijk magazijn, garage of werkplek werkt prettig en is efficiënt. Daarom vindt u bij ons diverse producten die bijdragen aan een functioneel ingerichte ruimte. Dankzij onze opslagsystemen kunt u en/of uw medewerkers doelmatig te werk gaan. StellingStunt beschikt over zowel nieuwe als gebruikte stellingen. Deze tweedehands stellingen zijn aan een uitgebreide inspectie onderworpen en voldoen aan alle vastgestelde veiligheidseisen. U bent daardoor verzekerd van de beste kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit geldt natuurlijk voor al onze stellingen.

 

De voordelen van StellingStunt

Dankzij onze stellingen creëert u op eenvoudige wijze meer (opslag)ruimte binnen uw pand. Heeft u een geschikte stelling gevonden die aan uw wensen voldoet? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online. Bij StellingStunt profiteert u van de volgende voordelen:

 

  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten
  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Alle stellingen in voorraad
  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid.

Wij leveren de stellingen uit eigen voorraad, hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen. U ontvangt uw stellingen altijd binnen drie werkdagen. Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u een bestelling retourneren? Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan u graag te woord. StellingStunt hecht veel waarde aan tevreden klanten en denkt altijd met u mee om tot de perfecte oplossing te komen.

 

https://www.stellingstunt.nl/
September 18, 2020 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar