Betondingen, leverancier van beton voor eigen huis en tuin

Comments Off on Betondingen, leverancier van beton voor eigen huis en tuin

Dat beton een fundament voor de tuin vormt wordt duidelijk bij het bezoek aan Betondingen.nl, betonleverancier voor eigen huis en tuin. Want beton, dat gebruiken we voor wel heel veel tuinonderdelen! Alles wat u nodig hebt voor tuin en terras vindt u terug op de website. 

Schutting op betonpoten

Valt het u ook wel eens op, die mooie antraciet grijze betonvoet waarop menig schutting leunt? Dit zijn betonpoeren, en deze zijn in vele modellen direct verkrijgbaar bij Betondingen. 

Betonnen tuinbanken en meubilair

Mooi, zo’n strakke betonnen bank in voor- of achtertuin. Laat u inspireren op de website van Betondingen, hier vindt u tal van betonnen tuinbanken, of mooie betonnen krukjes c.q. bijzettafeltjes. 

Betonnen traptredes en scheidingswanden

U- en L-elementen van beton zeggen u waarschijnlijk niets. Toch zijn deze voor gefabriceerde betondelen direct bruikbaar om te dienen als prachtige brede traptredes in de tuin, maar ook als afscheidingswanden voor ophogingen, zandbakken, groenperken. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te realiseren met betondelen. 

Zand, betontegels en siergrind

Wilt u een mooi, modern terras aanleggen? Op de website vindt u alles wat u nodig hebt, van betontegels tot zand, siergrind en Ardenner split. Alle producten zijn te bestellen in big bags, zoals Ardenner split, zand en siergrind. 

Betonnen tuindecoraties

Plaats uw sculptuur op een betonvoet, of plaats enkele fraaie betonnen sierbollen op speciale plekken, uw tuin krijgt hierdoor direct een moderne look. 

https://www.betondingen.nl/
August 30, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar