Coronaproof glamping

Comments Off on Coronaproof glamping

2020 stond helemaal in het teken van corona. Ineens moesten we al onze plannen omgooien. Vakantieplannen werden door de coronamaatregelen onmogelijk. We gingen echter niet bij de pakken neer zitten, we gingen op zoek naar wat wel kon. Met enige flexibiliteit en improvisatie blijkt ook ten tijden van corona nog veel mogelijk. Zo kun je gewoon op de glamping coronaproof vakantie vieren.

Wie de vakantie op de glamping coronaproof wil doorbrengen, kan in Europa terecht op een groot aantal glampings. Je kunt naar het zuiden, naar landen als Spanje, Portugal of Frankrijk, maar ook naar het noorden, naar Zweden en Finland.

Glampings zijn ruim opgezet, lekker in de frisse lucht, en hebben veelal eigen sanitair. Je kunt er dus heerlijk genieten van de natuur, terwijl je wel gewoon afstand van anderen kunt houden.

Wil je helemaal zeker zijn dat je coronaproof glamping vakantie doorgaat? Kies dan voor een glamping in Nederland. Ook deze voldoen volledig aan alle richtlijnen en adviezen. Omdat je voor een Nederlandse glamping niet de grens over hoeft, hoef je de reisadviezen van de overheid niet in de gaten te houden.

Populariteit glamping piekt door corona

Glamping is al jaren bezig aan een opmars. Dit jaar ontdekt een heel nieuwe groep Nederlanders glamping als manier om vakantie te vieren.

Glamping is een van de weinige vakanties die volledig coronaproof is, zelfs zonder extra maatregelen. Je bent buiten, samen met je dierbaren en kunt op de glamping heerlijk je eigen ding doen.

Het mooiste is dat glamping, juist omdat het al coronaproof was voordat we van het virus hadden gehoord, een van de weinige dingen is waarbij je corona even helemaal kunt vergeten.

Ook even weg en coronaproof bijkomen op de glamping? Kijk op glampings.com en boek direct.

https://www.glampings.com/
December 15, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar