Dakdekkersbedrijf

Comments Off on Dakdekkersbedrijf

Als het om je dak gaat, neem je met minder dan het allerbeste geen genoegen. Gelukkig hoef je niet langer meer te zoeken naar een dakdekkersbedrijf dat ouderwets vakmanschap combineert met de nieuwste en modernste technieken in dakrenovatie en dakonderhoud. Roofingservice Nederland is al bijna een halve eeuw de vertrouwde naam voor alle soorten dakbedekking.

Dakinspectie en planmatig onderhoud

Wanneer een dakdekkersbedrijf goed werk levert, zult u hen niet hoeven bellen omdat u onverwachts een lekkage heeft. Voorkomen is beter dan genezen. Bij Roofingservice Nederland zetten we alles op alles om problemen te voorkomen. Laat ons een dakinspectie uitvoeren en u weet binnen enkele dagen hoe uw dak eraan toe is. Met ons inspectierapport in de hand is het heel eenvoudig een meerjaren onderhoudsplan voor uw dak op te stellen. Dankzij dit plan weet u bij ons niet alleen wat u de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten, maar weet u ook precies met welke kosten u rekening moet houden.

Calamiteiten

Zelfs het best onderhouden dak kan problemen veroorzaken. Storm en andere onvoorziene omstandigheden kunnen uw dak beschadigen, waardoor lekkages kunnen optreden. Gelukkig staan we ook klaar bij calamiteiten. Onze calamiteitenlijn (0575-56 55 55) is 24/7 bereikbaar.

Wat de schade ook is, en waar in Nederland uw dak zich ook bevindt, binnen ons dakdekkersbedrijf hebben we de kennis in huis om deze te herstellen.

Onze waarden en beloftes

Roofingservice Nederland wil het beste dakdekkersbedrijf van Nederland zijn. Daar durven we best een paar beloftes over te doen:

–          24/7 beschikbare calamiteiten service

–          Transparante werkwijze: u weet precies wat u van ons kunt verwachten

–          Geen verrassingen achteraf (meerwerk)

–          Professionele vaklieden, die elk jaar bijscholing ondergaan

–          We laten de werkplek netjes opgeruimd achter

Roofingservice Nederland: een beter dakdekkersbedrijf zult u niet vinden

Of u nu met spoed een dakdekker nodig heeft om een calamiteit op te lossen, of juist op zoek bent naar een meerjarig onderhoudsplan waarmee u de kosten beheert, Roofingservice Nederland staat u bij. Bel (0575-56 55 55) of mail (info@roofingservice.nl) voor een vrijblijvende kennismaking.

https://roofingservice.nl/
March 19, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar