De perfecte boomstamtafel stel je gewoon zelf samen

Comments Off on De perfecte boomstamtafel stel je gewoon zelf samen

Als je op zoek bent naar een trendy maar tijdloze tafel is een boomstamtafel precies wat je nodig hebt. Dit (letterlijk) unieke meubelstuk past in echt élk interieur, van industrieel tot klassiek, van landelijk tot avant-gardistisch, de boomstamtafel voegt altijd een stukje sfeer toe.

De meest duurzame tafel

Boomstamtafels zijn oerdegelijk en tijdloos. Als je een boomstamtafel koopt hoef je niet bang te zijn dat je over een paar jaar opnieuw op zoek moet. En omdat ze op maat gemaakt worden, treedt er nooit verspilling op. Kies je ook nog eens voor een meubelmaker die alleen het beste FSC-gecertificeerde eikenhout gebruikt, zoals Tafels99 en je kunt ervan op aan dat jouw boomstamtafel aan de hoogste duurzaamheidseisen voldoet.

Stap-voor-stap naar jouw perfecte boomstamtafel

Bij www.tafels99.nl stel je zelf stap-voor-stap de perfecte boomstamtafel samen. Selecteer de juiste afmeting voor het tafelblad. Je tafel kan elke lengte krijgen, van 160 centimeter tot zelfs vier meter lang!

Wil je een ongebruikelijke maat? Geen probleem! Omdat onze meubelmakers bouwen jouw tafel gewoon in onze eigen werkplaats met jouw bestelling aan de slag gaan, zijn we flexibeler dan welke meubelmaker ook!

Nadat je het juste tafelblad hebt uitgezocht is het tijd voor het onderstel. Voor een industriële look kies je voor een onderstel van metaal met zwarte poedercoating. Wil je een traditionelere uitstraling? Dan kies je voor hout als onderstel.

Nu de belangrijkste keuzes voor jouw boomstamtafel gemaakt zijn is het tijd de puntjes op de i te zetten. Als het vooral belangrijk is dat je tafel een natuurlijke uitstraling heeft, laat je deze onbehandeld leveren. Wees dan wel voorzichtig met hitte en vocht, want bij onbehandeld hout kan dit vlekken opleveren.

Je kunt er ook voor kiezen je tafel te voorzien van een beschermende laklaag, eventueel met een kleurtje, of om een andere afwerking te geven. Van de grote lijnen tot de laatste details, jij bepaalt het allemaal. Het is tenslotte jouw boomstamtafel, nietwaar?

Maak een afspraak

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden? Moeite met kiezen? Of denk je dat wat je wilt écht onmogelijk is? Neem dan contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs!

April 16, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar