Een sales training volgen!

Comments Off on Een sales training volgen!

Accountmanagers bereiken meer doelen met een sales training.

Het doel van accountmanagers is het werven van nieuwe klanten, waar de salesmedewerkers effectief verkopen en een goede band met klanten ontwikkelen. Dit is voor jou als ondernemer erg belangrijk. Je wilt dat klanten positief te spreken zijn over jouw diensten en dat zij deze positieve ervaring delen met referenten, die vervolgens ook zaken met jouw bedrijf willen doen.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Vele bedrijven ervaren moeilijkheden op het gebied van de sales. Medewerkers bereiken hun doelen niet, wat leidt tot minder inkomsten. Een sales training, aangeboden door Excellent Commerciële Trainingen kunt u daarbij helpen!

Een ervaringsdeskundige spreekt: “Wij hebben als bedrijf intern een in company training gevolgd. Na twee maanden zag ik al een stijgende lijn in de omzet ontstaan. Tijdens de trainingen werden een aantal salestechnieken aangeboden en leerden we stap voor stap de inhoud en belang van een salesproces. Zo maakt het volgen van een salesproces het dagelijks werk van iedereen makkelijker. Hierdoor zijn wij ook achter de valkuilen binnen onze uitvoering van het proces gekomen. Wij hebben de salestraining van Excellent Commerciële Trainingen als zeer positief ervaren. Zeker een aanrader!”

Wil jij ook de sales professionaliseren? Meld je dan aan voor een salestraining bij Excellent Commerciële Trainingen.

https://www.excellenttrainers.nl
March 23, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar