Uw geld terug bij vertraging of een Corona-Voucher

Comments Off on Uw geld terug bij vertraging of een Corona-Voucher

Sinds de uitbraak van Corona in Nederland, afgelopen maart, heeft dit tot tal van ongekende situaties geleid, maatschappelijk breed en wereldwijd. Onze maatschappij raakte deels ontwricht, waar binnen ook de reissector flinke klappen heeft gekregen: tot op de dag van vandaag.

Binnen de reissector zijn tal van klanten ook flink de dupe geworden. Reizen moesten onderbroken of geannuleerd worden. Sommige mensen konden hun hotel of appartement niet meer uit, waar anderen zelfs het vakantieland niet meer konden verlaten en maanden vast zaten. Een ongekend iets binnen de reisbranche.

Bij reizen voucher, of geld terug? 

Dat de klant recht heeft op vergoeding bij dergelijke calamiteiten, wat tot annulering leidt, of een noodzakelijk onderbroken reis, dat erkent de sector. Echter nogal wat reisondernemers hebben de klant opgescheept met een voucher, zoals dit wordt ervaren door een groep gedupeerden. De klant wil de keuze gelaten worden om eventueel geld terug te ontvangen, in plaats van een voucher te krijgen als compensatie.

Lukt het u niet een geldbedrag terug te krijgen?

Hierover bezwaar maken bleek in bepaalde gevallen vrijwel onmogelijk, omdat de betreffende reisorganisatie bijvoorbeeld nauwelijks telefonisch te bereiken bleek. Natuurlijk heeft de reissector het ongekend druk gehad en was het afhandelen van allerhande calamiteiten een enorme taak. Desalniettemin zijn er nog steeds gedupeerden die een geldelijke compensatie verkiezen boven een voucher, waarbij dit hen helaas nog niet is gelukt dit te bereiken. 

Bezwaar uithanden geven

Is deze situatie voor u herkenbaar? Op de website Claimrebels.com kunt u uw situatie melden en de claim uithanden geven. U betaalt hen alleen een vergoeding indien u een geldelijke compensatie ontvangt vanuit de betreffende reisorganisatie. 

https://claimrebels.com/
September 24, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar