123 Volgas | Autorijschool in Groningen

Comments Off on 123 Volgas | Autorijschool in Groningen

Ben je op zoek naar een van de beste autorijscholen in Groningen? Dan ben je bij 123volgas aan het juiste adres! Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan een rijbewijs te helpen. Hoe sneller jij je rijbewijs hebt, hoe minder geld je uiteindelijk kwijt bent. Wij zijn een rijschool in Groningen met een hoog slagingspercentage. Onze aanpak zorgt ervoor dat leerlingen op een comfortabele manier leren autorijden. Wij vinden het volgen van lessen op eigen tempo namelijk erg belangrijk. Iedereen pikt het autorijden op een andere snelheid op. Daar worden de lessen op aangepast, zodat jij je comfortabel en vertrouwd voelt als je achter het stuur zit.

Dé moderne auto/motor rijschool van Groningen. Flexibel en vertrouwd. Dankzij onze lage overhead kosten zijn wij niet duur!

Autorijschool in Groningen gezocht? Wij halen je op!

Het is belangrijk dat een rijschool bij je in de buurt zit. Dat is alvast geen probleem, want wij komen je in Groningen ophalen. Een rijschool moet daarnaast goed bij je passen, want jij moet er samen met je rijschool voor zorgen dat je je rijbewijs met een goed gevoel haalt. Onnodige lessen wordt niemand blij van, oriënteer je daarom goed op de autorijschool.

Lage tarieven en interessante voordeelpakketten

De voordelen van 123 Volgas:

  • Een laag tarief per uur
  • Profiteren van onze voordeelpakketten
  • Gratis proefles
  • Intakeles om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt
  • Flexibel en vertrouwd
  • Ook ’s avonds mogelijk
  • Ook zaterdags mogelijk

Rijschool te Groningen met een hoog slagingspercentage

Natuurlijk wil jij niet te veel betalen voor je rijlessen in Groningen. Ook zit je er niet op te wachten om meerdere malen examen af te leggen. Dat rijbewijs wil je gewoon in één keer binnenslepen. Als je daarom op zoek bent naar een rijschool in Groningen met een hoog slagingspercentage zit je goed bij 123 Volgas. Instructeur Klaas Veldman levert een flinke bijdrage aan het slagingspercentage van maar liefst 75% in Groningen.

Met een spoedcursus je rijbewijs halen?

Wil je er niet te lang over doen om je rijbewijs te halen? En plan jij het liefst meerdere lessen achter elkaar? Dan adviseren wij om met een spoedcursus je rijbewijs in Groningen te halen. Laat ons weten hoelang jij erover wilt doen, en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Rijschool in alle gemeenten van Groningen

Onze rijschool is gevestigd in Winschoten, maar is actief in heel Groningen. Hieronder vallen onder meer de volgende gemeenten: Appingedam, Bedum, Bellingwolde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand – Sappemeer, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam en Vlagtwedde.

Je kan op eigen tempo door de lesstof heen. Wij maken voor jou graag een rijopleiding op maat.

Gratis proefles proberen bij onze autorijschool in Groningen?

Wil je een intakeles bij onze autorijschool in Groningen proberen om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of onze rijschool in Groningen jou bevalt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 1440 9044 en middels het online contactformulier.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar