Acceptance and Commitment Therapy

Comments Off on Acceptance and Commitment Therapy

Ik voelde me al tijden niet lekker. Ik zat gewoon niet lekker in mijn vel en voelde me zelfs depressief. Nadat ik naar de dokter was geweest wist ik nog steeds niet wat ik moest doen. Daarom besloot ik nog een afspraak te maken bij de huisarts. Na afloop van dat bezoek was ik enorm blij. Er is gelukkig een oplossing voor dit probleem: Acceptance and Commitment Therapy. Vandaag vertel ik jullie meer over wat deze behandeling voor mij betekend heeft.

Acceptance and Commitment Therapy in Amsterdam

Acceptance and Commitment Therapie in Amsterdam draait niet om het wegwerken van een psychisch probleem. Alles behalve zelfs. Het helpt je leren leven met een probleem dat je hebt. Wat voor probleem dat ook is. Misschien heb je problemen op het werk of in de relationele sfeer.

Deze psycholoog in Amstelveen en omstreken heeft me zo goed geholpen. Ik sta een stuk positiever in het leven en zie de toekomst positief in.

Kern van Acceptance and Commitment Therapie

De kern van Acceptance and Commitment Therapie? Dat het geen nut heeft om te vechten tegen zaken waar je helemaal geen invloed op hebt. Dat deed ik eerder wel altijd en daar werd ik echt helemaal gek van. Ik stond overal bij stil, ook bij onvermijdelijke zaken.

Dankzij de psychiater in Amsterdam en omstreken van Invivo Clinics weet ik dat ik dat echt niet moet doen. Ik win er niks mee en krijg er alleen maar negatieve gevoelens en gedachtes van. Ik voel me goed op een duurzame manier. Nu weet ik namelijjk precies hoe ik met mijn problemen om moet gaan.

Vele behandelingen

Daarnaast kun je hier ook terecht voor een hoop andere behandelingen. Hierbij kun je denken aan compassietraining, cognitieve gedragstherapie, EMDR, systeemtherapie, E-Health en meer. De psychologen van Invivo Clinics helpen je handelen naar welke waarden belangrijk voor je zijn. Maar ook welke richting je durft te kiezen.

December 16, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar