Advocaat letselschade Zoetermeer

Comments Off on Advocaat letselschade Zoetermeer

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en op zoek naar een advocaat letselschade Zoetermeer? Dan staat Thomas van Dijk graag voor u klaar om uw belangen te behartigen. Als letselschade advocaat is Van Dijk al jarenlang actief in Zoetermeer en omgeving. Al vele letselschade zaken zijn opgelost door de grondige aanpak van Van Dijk en zijn team. Er wordt gewerkt op basis van no-cure-no-pay. Dit houdt in dat u niet hoeft te betalen als uw zaak niet opgelost wordt. Dit maakt het ook voor mensen die het financieel minder breed hebben mogelijk om de hulp van een advocaat in te schakelen.

Van Dijk lost uw zaak op

Letselschade advocaat Van Dijk heeft ruime ervaring met verschillende soorten letselschade zaken. Hij is gespecialiseerd in letselschade veroorzaakt door een verkeersongeval, ongeluk op de werkvloer of een medische fout. Ook met whiplash kunt u terecht bij Thomas van Dijk en zijn team. Van eenvoudige tot de meest ingewikkelde zaken lost hij op, door effectief te werk te gaan. Alle kennis wordt ingezet om de slagingskans zo groot mogelijk te maken.

WA of directe verzekering

Voor schade in het geval van een ongeluk, heeft u een WA verzekering. Hierbij wordt altijd gekeken naar wie er aansprakelijk kan worden gesteld. De kosten worden vervolgens verhaald op degene die aansprakelijk is. Het nadeel is dat het vaak lang duurt om dit vast te stellen. Voor het slachtoffer duurt het dan ook erg lang voordat de schade vergoed wordt. Daarom wordt er gekeken naar de mogelijkheden die een directe verzekering eventueel biedt. Met deze verzekering is de aansprakelijkheidsvraag niet aan de orde. De schade wordt meteen vergoed door de eigen verzekering. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website. Hier heeft u ook de mogelijkheid om uw zaak aan te melden.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/
January 14, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar