Afvallen onder begeleiding bij een gewichtsconsulent of voedingscoach?

Comments Off on Afvallen onder begeleiding bij een gewichtsconsulent of voedingscoach?

Ben je met het zoveelste hype-dieet begonnen? Heb je besloten om af te vallen onder begeleiding in een sportschool, bij een gewichtsconsulent of voedingscoach in Eindhoven, Amsterdam of waar dan ook, dan is de vorm van begeleiding vrijwel overal dezelfde. De rode draad wordt namelijk gevormd door vaste schema’s die het beste zouden moeten zijn voor jouw gezondheid. Jij moet je hieraan aanpassen.

Voor een aantal werkt deze manier van begeleiding of dieet, maar voor 2/3e werkt het slechts voor korte duur en deze grote groep valt na een tijdje weer terug in het oude patroon. Die enorme wilskracht die je toen hebt getoond, waar je zo je best voor hebt gedaan, valt dan uiteindelijk in duigen. Je voelt je daarna een mislukkeling, terwijl je zo je best hebt gedaan.

Herkenbaar? Vraag jij jezelf dan niet af waarom het voor sommige mensen wèl heeft gewerkt en zij geen problemen hebben met het vasthouden van hun ideale gewicht, terwijl jij dieet na dieet volgt en uiteindelijk nog niet verder bent gekomen of zelfs erger nog, zwaarder bent dan voorheen?

Welk geheim hebben succesvolle afvallers t.o.v. de niet succesvolle afvallers?

Het antwoord is: de mensen die structureel en langdurig succes hebben, hebben ontdekt welke gewichtsbenadering en lifestyle-benadering specifiek voor hen werkt. Want de één vindt het heerlijk om calorieën te tellen, terwijl een andere daar juist een aversie tegen heeft. De één wil graag flexibiliteit in zijn weekmenu, terwijl de andere juist gaat overeten als hij of zij een te grote keuze heeft. De één eet bij stress, terwijl de ander dan juist geen hap door de keel krijgt. De één heeft juist aanmoediging nodig in zijn of haar afvalproces, terwijl de ander juist dit proces alleen wil doen. Dat is de reden dat het ene dieet of die ene manier van afvallen goed werkt bij de buurman, zus of vriend en juist averechts voor jouzelf. En omdat jij niet jouw persoonlijkheid kan veranderen, kun je wel je strategie veranderen! Jouw persoonlijke strategie.

Op zoek naar een persoonlijke strategie om af te vallen?

Een strategie die echt bij jou past, vind je bij afvallen onder begeleiding/ voedingsdeskundige Yayot te Eindhoven. Het maken van deze persoonlijke strategie is dè manier voor de lange termijn. Afvallen onder begeleiding, maar dan op een totaal andere manier.

Effectief afvallen onder begeleiding

Afvallen onder begeleiding met de voor jou gemaakte sleutel in de hand. Met deze juiste sleutel kun je een persoonlijk plan maken dat jou kan helpen richting een blijvend gezondere levensstijl! Er komt hierdoor een einde aan het jaren jojoën of het voor de zoveelste keer volgen van een dieet-hype. Je laat je dan niet meer gek maken door hypes, gaat geen honger meer lijden of goedbedoelde adviezen opvolgen, maar je hebt dan een strategie die helemaal bij jou past, waardoor het ook geen moeite kost om daaraan vast te houden.

MBTI is de sleutel tot succes

Yayot gebruikt de methode voor het in het in kaart brengen van persoonlijkheden die worden gevonden in de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). Dat is een methode die meer dan 70 jaar wordt gebruikt over de hele wereld. Net zoals ieder van ons rechts- of linkshandig is, heeft iedereen een aangeboren persoonlijkheidstype, en hoewel wij ons fysiek, emotioneel en mentaal kunnen veranderen, verandert ons aangeboren persoonlijkheidstype niet in belangrijke mate over een leven. MBTI kan toegepast worden voor diverse vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gaat altijd uit van het positieve. Er is geen goed of fout!

Geen one size fits all

Zou het niet fijn zijn om een eigen strategie te vinden die echt helemaal op maat gemaakt wordt? Geen “one size fits all” approach, maar juist specifiek kijkend naar jou als persoon?        

Dat kan! Voedingscoach/gewichtsconsulent Yayot uit Eindhoven helpt jou daarbij. Afvallen onder begeleiding krijgt hierdoor net een andere dimensie. Jouw valkuilen, maar zeker ook jouw krachten, benutten we in ons afvalplan dat wij zo samenstellen dat het helemaal bij jou past.

Neem gerust contact op indien je nog vragen hebt                                                                                                                                                                                                Yayot staat je altijd te woord, zowel telefonisch als per mail, maar we kunnen ook een vrijblijvende afspraak maken.

 

 

Yayot

Emmasingel 33

5611 AZ Eindhoven

0653781780

tanya@yayot.com

 

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar