Autoreclame in Katwijk: professioneel bestickeren

Comments Off on Autoreclame in Katwijk: professioneel bestickeren

Voor mijn nieuwe bestelauto wilde ik graag autoreclame. Dat deed ik bij Buitenbos Customs in Katwijk. Zij hebben mijn bedrijfsauto professioneel bestickerd met mijn bedrijfslogo. Naast autoreclame doet Buitenbos Customs ook aan autoramen blinderen.

Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het wrappen van auto’s in mooie, nieuwe kleuren. Daarvoor gebruiken ze auto wrap folie. De kosten om een auto te wrappen zijn relatief voordelig.

Autoreclame: rijdend reclamebord

Met autoreclame is mijn bestelauto nu een rijdend reclamebord geworden voor mijn eigen bedrijf. Daarvoor hoefde ik enkel een schets in te leveren. Daarmee gingen de specialisten van Buitenbos Custums aan de slag. Vervolgens legden ze een voorbeeld aan mij voor. Nadat ik akkoord gaf, maakten ze het definitieve ontwerp. Tot slot brachten ze de autoreclame professioneel aan.

Auto wrappen in een nieuwe, frisse kleur

Naast autoreclame heb ik ook mijn bestelauto laten wrappen bij Buitenbos Customs. Ik kon kiezen uit diverse mooie, nieuwe (matte) kleuren. Met wrap folies brachten ze een soort tweede huid aan op mijn auto. De folie is niet van het origineel te onderscheiden, dankzij de strakke contouren en vakkundige bevestiging.

Een auto wrappen is makkelijker dan opnieuw spuiten. De folie geeft bescherming voor de bestaande laklaag.

December 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar