Beschermd wonen in Leeuwarden

Comments Off on Beschermd wonen in Leeuwarden

Mijn dochter maakt al jarenlang gebruik van beschermd wonen in Leeuwarden van Alex Cares. Zij heeft een verstandelijke beperking. Ze heeft tot haar 30e bij ons thuis gewoond. Ik verzorgde haar alle dagen van de week, wat ik heel fijn vond. Het is een hele fijne en lieve meid. Echter vonden we het op haar 30e verjaardag tijd voor de volgende stap: beschermd wonen met de ondersteuning van Alex Cares. Dankzij dit bedrijf leidt zij een fijn leven, precies zoals zij wil.

Juiste zorg en ondersteuning

Alex Cares heeft mijn dochter Irene geholpen om weer in haar kracht te staan. Dankzij hen kan ze met de juiste zorg en ondersteuning meer dan prima leven. Ze kan gewoon meedoen met de rest van onze maatschappij, maar dan compleet op haar eigen manier. Daarnaast werken de medewerkers samen met haar aan haar toekomst. Compleet vanuit haar eigen situatie. Iedereen is immers anders!

De vrijheid van gewoon wonen

Het fijne aan beschermd wonen in Leeuwarden is dat Irene de vrijheid van gewoon wonen ervaart. Ondanks haar verstandelijke beperking. Ze heeft een persoonlijke begeleider die er ter ondersteuning iedere dag voor haar is. Zo helpt hij haar met de dagelijkse werkzaamheden.

Hij kan ook helpen bij eventuele financiële problemen, maar die heeft Irene gelukkig niet. Ik vind het zo fijn dat de begeleiding compleet op maat is. Zij bepaalt helemaal zelf welke hulp ze nodig heeft en welke niet.

Ook beschermd wonen in Heerenveen en Drachten

Je kunt bij Alex Cares ook beschermd wonen in Heerenveen en . Dit bedrijf werkt in Groningen, Friesland en Drenthe. Iedereen kan immers steun gebruiken, vinden zij. En daar ben ik het als moeder van een meisje met een verstandelijke beperking helemaal mee eens. Alle hulp die geboden wordt is compleet op maat. Iedereen is anders.

Net als mijn prachtige dochter Irene. Ik ben de medewerkers van Alex Cares zo dankbaar. Duizendmaal dank!

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar