Bewindvoering bij Finqo

Comments Off on Bewindvoering bij Finqo

Vindt u het lastig om uw geld goed te verdelen over de zaken die er echt toe doen? Als dit het geval is, dan kunt u hulp inschakelen van een expert die u hierbij helpt en zorgt dat geldproblemen in ieder geval verleden tijd gaan zijn voor u.

Finqo is een organisatie die u kan voorzien van bewindvoering. Voor bewindvoering in Leeuwarden kunt u hier terecht, maar ook in andere steden in het noorden staat Finqo voor u klaar.

Wat doet Finqo?

Finqo helpt mensen met schulden en mensen die moeite hebben om met geld om te gaan. Dit doen zij op verschillende manieren, maar altijd met als doel om geldproblemen te verhelpen of te voorkomen. U kunt Finqo inschakelen voor bewindvoering in o.a. de volgende steden:

Krijg uw financiële situatie weer op orde

Bent of kent u iemand voor wie bewindvoering weleens de geschikte oplossing kan zijn om alles weer op de rit te krijgen? Bewindvoering is niet iets om u voor te schamen, u laat juist zien dat u wilt werken aan een situatie die uit zichzelf niet beter gaat worden.

Weten wat dit kost? De tarieven voor bewindvoering in Drachten en omgeving vindt u op de website van Finqo. Hier vindt u ook verdere informatie over hoe een bewindvoering-traject in z’n werk gaat en hoe u bewindvoering kunt aanvragen.

November 18, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar