Boekhouder in Utrecht voor administratie

Comments Off on Boekhouder in Utrecht voor administratie

Zo’n 4 maanden geleden was ik hard op zoek naar een boekhouder in Utrecht. Ik ben begin 2019 gestart met mijn eigen onderneming in content- en social mediamarketing en merkte dat ik bij de boekhouding zeker wat hulp kon gebruiken. Cijfers zijn sowieso niet mijn beste kwaliteit, dus het leek me prettig als iemand me hierin zou kunnen ondersteunen. Ik was zoekende in Zeist, Utrecht en omgeving en vond de volgende boekhouder in Utrecht om mee in zee te gaan: Administratiekantoor van der Bruggen.

Speciaal gericht op startende ondernemers

De voornaamste reden dat V/d Bruggen mijn aandacht trok als administratiekantoor in Utrecht was het feit dat ze aangeven zich speciaal op starters en doorstarters te richten. Oftewel, zij waren het wel gewend om met mensen te werken zoals ik: een complete leek op het gebied van boekhouding. Dat stond me wel aan, want ik had behoefte aan iemand die me vooral ondersteunt en wegwijs kan maken op dit gebied. Het voelt dan ook echt als een samenwerking om al mijn zaakjes op orde te hebben en dat voelt top!

Wat doet de boekhouder voor mij?

Ik heb een vast aanspreekpunt bij mijn administratiekantoor. Vanuit Zeist ben ik zelf vooral aan het werk, dus het is ideaal dat ik een a href=”https://www.administratievdbruggen.nl/boekhouder-utrecht/” target=”_blank” title=”Boekhouder Utrecht”>fijne boekhouder in Utrecht heb kunnen vinden die ik regelmatig mag bellen en opzoeken als ik daar behoefte aan heb. Administratiekantoor van der Bruggen doet voor mij de financiële administratie en mijn persoonlijke contactpersoon begeleidt mij bij het debiteurenbeheer aangezien dit pas later meer werk werd voor mij.

Bent u op zoek naar een boekhouder in Zeist of omgeving zoals ik? U kunt bij V/d Bruggen terecht voor:

  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Controle administratie
  • Debiteurenbeheer
  • Fiscale diensten
  • Online boekhouden

Direct inzicht in mijn financiën

Ik ben erg tevreden over dit administratiekantoor nabij Zeist en ik merk echt dat er ruim 35 jaar ervaring zit. Ze werken professioneel en ik heb altijd direct inzicht in mijn financiële situatie. Online kan ik alles zelf inkijken en dat is toch een stukje regie die ik graag ook zelf in handen houd. Omdat V/d Bruggen alle administratie, jaarverslagen en aangiftes onder één centrale regie regelt, behalen ze meer rendement en ben ik ook voordeliger uit. Zelfs na een paar maanden zie ik al aantoonbaar resultaat.

Conclusie: Administratiekantoor van der Bruggen is een absolute aanrader voor iedereen die in Utrecht en omgeving op zoek is naar een prettige boekhouder. Wilt u meer weten over mijn boekhouder in Utrecht? Neem dan gerust contact met ze op, ik weet zeker dat ze u goed te woord zullen staan en vast en zeker kunnen helpen.

September 17, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar