Een scootmobiel kopen in Zwolle

Comments Off on Een scootmobiel kopen in Zwolle

Al geruime tijd dacht ik er over na om een scootmobiel te kopen in Zwolle, mijn woonplaats. Via een vriend kwam ik in contact met de winkel en webshop Blijf Mobiel Shop. Hun showroom is gevestigd in Zwolle aan de Newtonweg. Ik wilde een scootmobiel kopen, zodat ik weer mobiel ben en niet meer afhankelijk van anderen hoef te zijn.

Scootmobiel kopen in Zwolle | Altijd eerst een testrit maken

  • Haal- en brengservice
  • Spoedgevallen service
  • Blijf Mobiel Shop komt naar u toe
  • Maak een testrit dankzij het demo model

Een aantrekkelijke scootmobiel te koop in Zwolle

Samen met mijn kameraad en mijn zoon bracht ik een bezoekje aan de showroom. Er staan diverse scootmobielen te koop van verschillende merken in de showroom. Bijvoorbeeld scootmobielen van het Taiwanese merk K-Chair en Kymco. De aardige medewerkers vertelden mij dat het merk aantrekkelijke voertuigen maakt voor een gunstige prijs. Dat sprak me erg aan, al was ik nog niet overtuigd.

Testritten in en om de showroom

Een definitieve keuze maken was erg lastig voor mij. Ik maakte vele testritten in de winkel en buiten op straat. Het personeel dacht met mij mee en was ook heel behulpzaam. Ook gaven de medewerkers goedbedoelde adviezen.

Uiteindelijk koos ik voor de veilige, complete en goed zittende Kymco Midi XLS. Deze scootmobiel is uitermate geschikt voor lange mensen, zoals ik, dankzij de lange wielbasis. De scootmobiel is dus perfect voor mij.

Koop een scootmobiel bij Blijf Mobiel Shop in Zwolle

Wilt u ook een scootmobiel kopen in Zwolle? Dan raad ik Blijf Mobiel Shop zeker aan. Dankzij mijn nieuwe scootmobiel rijd ik weer door heel Zwolle. Ik kom op plekken waar ik al jaren niet meer ben geweest!

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar