Eten en lunchen bij hét (vis)restaurant in Harlingen

Comments Off on Eten en lunchen bij hét (vis)restaurant in Harlingen

Wij waren laatst een dagje naar Harlingen. Wat een prachtige stad is dat zeg! We zijn er op aanraden van goede vrienden van ons heengegaan. Bij zo’n dag hoort natuurlijk ook een gezellige lunch en diner. Op aanraden van deze vrienden brachten we een bezoek aan een restaurant aan de Noorderhaven in Harlingen. We zijn er enorm over te spreken en vertellen u vandaag meer over hoe wij de sfeer en het eten ervaren hebben. We geven alvast een tipje van de sluier: het visrestaurant is echt een aanrader!

Restaurant in Harlingen: aan de Noorderhaven

Dat is natuurlijk visrestaurant De Tjotter. Dit restaurant in Harlingen bestaat al 20 jaar en is al die jaren al het enige echte specialisten visrestaurant in deze stad. U kunt er heerlijk vis, schaaldieren en schelpdieren eten. De chefs werken uitsluitend met streekproducten die afkomstig zijn van de Harlinger visafslag. Verser dan dat kan niet. Dat al het eten vers is hebben we zeker geproefd. Heerlijk!

Bijzondere plek voor lunchen in Harlingen

Visrestaurant De Tjotter is zonder twijfel onze favoriete plek om eten in Harlingen. Het uitzicht is namelijk zo ontzettend mooi! Terwijl we gingen lunchen in Harlingen keken we uit over de Noorderhaven. Het uitzicht en het eten was echt adembenemend. We keken uit over de Leeuwenbrug en de sluis in het oude centrum van deze prachtige stad. Ook het avondeten was voortreffelijk.

Ons favoriete visrestaurant in Friesland (Harlingen)

Sinds ons bezoek aan deze stad en het visrestaurant in Friesland (Harlingen) kan ik alleen nog maar aan het heerlijke eten denken. We hebben er heerlijk geluncht en gedineerd. Absoluut een aanrader! Als we binnenkort in de buurt zijn gaan we er zeker weer heen. Zonder enige twijfel.

Ook eten in dit restaurant in Harlingen?

Gaat u binnenkort een keer naar deze stad en zoekt u nog plek om te eten in Harlingen? Dan raden wij u zeker aan om een tafeltje te reserveren bij De Tjotter. Voor u het weet geniet u van het uitzicht. Maar ook van de heerlijke gerechten, natuurlijk. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast. Ik hoop u na het lezen van dit blogartikel ook! Eet smakelijk alvast.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar