EW Facility Services: de schoonmaakspecialist van Nederland

Comments Off on EW Facility Services: de schoonmaakspecialist van Nederland

 

Reiniging, ook wel schoonmaken genoemd is het verwijderen van verschillende elementen, zoals  bacteriën, virussen in de lucht, vuil en andere onzuiverheden, uit een object of ruimte. Dit proces wordt over het algemeen gebruikt om de omgeving van de werk- of leefruimte te ontsmetten. Professionele schoonmaak vindt voornamelijk plaats in de gezondheidszorg, kantoorgebouwen, openbare scholen, ziekenhuizen, restaurants en winkels. Maar waarom een professioneel schoonmaak bedrijf inhuren als je zelf ook alles kan schoonmaken? In deze blog vertellen wij jou over EW Facility Services en waarom jij voor hen zou moeten kiezen.

Waarom EW Facility Services?

EW Facility Services ademt al ruim 30 jaar hospitality en zoekt constant naar de beste schoonmaakoplossingen voor al haar klanten.  EW Facility Services onderscheidt zich vooral op het gebied van schoonmaak in de zorg, hotels, kantoren en zogenoemde high traffic (drukbezochte plekken). 

Zorg

De zorgmarkt verandert snel; door de vrije zorgkeuze van patiënten is het voor zorginstellingen ook meer en meer van belang om zich positief te onderscheiden op het gebied van service, uitstraling en gastvrijheid. Bij EW Facility Services staat het creëren van een veilige, schone omgeving voor patiënten, cliënten, medewerkers en bezoekers centraal in de aanpak van schoonmaakonderhoud. Infectiepreventie en -bestrijding maken hier ook nadrukkelijk onderdeel van uit.

Hotel

Een fraaie entree, een schone kamer en vriendelijk personeel. Uw hotel is meer dan een plek om te slapen. Het is een locatie om te ontmoeten, te werken en te ontspannen. De kleinste details dragen bij aan de uiteindelijke beleving van jouw gasten. Bij EW Facility Services begrijpen ze dat als geen ander. Met bijna 30 jaar ervaring zijn ze dé marktleider op het gebied van hotelschoonmaak.

Kantoren

Een opgeruimde werkplek biedt de mogelijkheid om je volledig te focussen op jouw primaire doel: successen behalen met jouw organisatie. EW Facility Services begrijpt deze behoefte als geen ander en handelt daar ook naar. EW Facility Services maakt kantoren schoon door heel Nederland. Het maakt ze niets uit of het om een klein kantoor gaat of een groot pand. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en vertrekken pas wanneer jij tevreden bent. 

High Traffic

Op al jouw gasten wil je een onuitwisbare indruk achterlaten. Daar kan EW Facility Services jou bij ondersteunen. Van receptie tot toiletbezoek tot perfecte staat van het pand; met de multidisciplinaire aanpak houdt je alles onder een dak. En omdat zij jarenlange ervaring hebben met het dagelijks inspelen op fluctuerende bezettingsgraden is een flexibele instelling diep geworteld in alle lagen van deze organisatie.

Meer weten?

Benieuwd wat EW Facility Services voor jou kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie? Bezoek dan snel hun website of neem telefonisch contact met ze op.

https://www.ew.nl/
March 2, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar