Fijne wasbare luiers

Comments Off on Fijne wasbare luiers

Toen een vriendin van me vertelde dat ze wasbare luiers gebruikt voor haar dochtertje, was ik niet meteen overtuigd. Want wat is daar nou fijn aan? Ik heb me daarna goed ingelezen en research gedaan en kan nu stellen dat ik ook om ben. Het gebruik van deze luiers is zo fijn! Ik raad het iedereen aan om wasbare luiers te kopen bij Billie Wonder. Waarom? Daar vertel ik jullie in deze blog meer over.

Waarom wasbare luiers kopen?

Want waarom zou je nou eigenlijk wasbare luiers kopen? Door te investeren in wasbare luiers kun je veel geld en afval besparen. Zo kun je tot de zindelijkheid van je kind tot wel 900 kilo aan afval besparen. Daarnaast zijn de varianten zeer modern. Ze zijn bij Billie Wonder verkrijgbaar in vele verschillende modellen, kleuren en met verschillende patroontjes.

Wasbare zwemluier

Wanneer je met je kindje gaat zwemmen, heb je natuurlijk ook een luier nodig. Gelukkig kun jen bij Billie Wonder ook een wasbare zwemluier kopen. De luiers sluiten goed af en zitten erg lekker. Je hoeft dus niet bang zijn voor grote boodschapjes die in het water terecht komen. Doordat er drukknoopjes op de luier zitten gaat hij ook nog eens heel erg makkelijk uit. Wat wil je nog meer? Jij en je kindje kunnen heerlijk zorgeloos zwemmen.

Wasbare billendoekjes

Als je een luier verschoont heb je natuurlijk ook billendoekjes nodig. Zonder die doekjes worden de billetjes van je kleintje niet goed schoon. Niet getreurd, hiervoor hoef je geen wegwerp doekjes te gebruiken. Bij Billie Wonder kan je namelijk ook wasbare billendoekjes kopen. Ja, echt. Bijvoorbeeld van het merk ImseVimse.

Deze doekjes zijn super zacht en zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Je kunt ze echter voor meerdere doeleinden gebruiken. Ze zijn ook zeer geschikt voor gebruik als toetenpoetsers. Dan hoef je die in ieder geval ook niet meer te kopen bij de drogist op de supermarkt.

Niet vies

Veel mensen denken dat het vies is om wasbare billendoekjes te kopen en te gebruiken. Dat is echter helemaal niet vies. Je gooit de grote boodschap gewoon in de wc. Vervolgens doe je de luier gewoon in de luieremmer. Is de luieremmer vol? Dan doe je de luiers gewoon in de wasmachine. Klaar is kees!

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar