Fysio in Zeist door Fysiotherapie Zeist West

Comments Off on Fysio in Zeist door Fysiotherapie Zeist West

Voor fysio in Zeist zit u goed bij praktijk Fysiotherapie Zeist West. Wij werken met BIG-geregistreerde fysiotherapeuten met vele jaren ervaring. Hierdoor kunnen we verschillende vormen van therapie aanbieden.

Grote voordelen van onze fysiopraktijk zijn het feit dat we geen wachtlijst hebben, we snel communiceren, contracten met zorgverzekeraars hebben en diverse specialisaties in huis hebben. Voor al uw lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht.

Verschillende fysio behandelingen te Zeist

Behandeling door een ervaren fysiotherapeut

Fysio is bedoeld voor het behandelen van mensen die klachten hebben op het gebied van hun lichamelijke houding. Ook pijn tijdens het bewegen kan met fysiotherapie behandeld worden. De fysiotherapeut onderzoekt de klachten, behandelt deze, en biedt advies en begeleiding. De behandelingen vinden plaats op onze praktijk, of bij u thuis als uw situatie daarom vraagt. Wij bieden diverse vormen van algemene fysio aan, waaronder bewegingstherapie, fysische therapie, medical tapping en ademhalingsoefeningen.

Dry Needling

Dry needling is een speciale behandeling die gericht is op het onschadelijk maken van triggerpoints die voor myofasciale pijn zorgen. Deze punten in het lichaam, die voor diverse klachten en symptomen kunnen zorgen, worden daarbij geïnactiveerd. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat dry needling een effectieve behandelmethode is. Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het rekken van spieren, het toebrengen van ijs en speciale massage- en ontspanningstechnieken.

OriGENE therapie

Voor mensen met rugklachten biedt de OriGENE therapie uitkomst. Deze behandelmethode wordt namelijk volledig op de specifieke klachten afgestemd. Anders dan andere behandelingen ligt hierbij de focus op de oorzaak van de klachten, in tegenstelling tot de symptomen. Het betreft een effectieve behandeling die veelal zorgt voor een aanzienlijke afname van alle klachten. Ook kunnen verdere klachten voorkomen worden.

Manuele therapie

Bij manuele therapie ligt de focus op functiestoornissen van de gewrichten. Zo kan een overbelasting de oorzaak van klachten zijn. Met manuele therapie wordt de stoornis minder erg gemaakt, of zelfs complete verholpen. Daarvoor worden passieve mobiliserende bewegingen toegepast, wat de beweeglijkheid van de gewrichten doet vergroten.

Neem contact op voor een afspraak

Neem voor het maken van een afspraak gerust contact op met Fysiotherapie Zeist West. Bel naar 030 69 52 257, of bezoek de website om het contactformulier in te vullen.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar