Fysiotherapie of dry needling in Almere

Comments Off on Fysiotherapie of dry needling in Almere

Sinds een jaar ga ik elke week naar fysiotherapie in Almere bij Snel Herstel Fysiotherapie. Wat ik zo fijn vind aan deze praktijk is dat de therapeuten écht naar je luisteren. Naast fysiotherapie in Almere Poort doet Snel Herstel Fysiotherapie ook aan de behandelmethode dry needling in Almere. Ook is er een manueel therapeut in Almere beschikbaar. Mijn buurvrouw is daar erg over te spreken.

Fysiotherapie in Almere Poort

Al sinds ik vijftien jaar oud ben, heb ik last van diverse lichamelijke klachten. Het begon met zeer lichte pijntjes. De jaren verstreken en de klachten werden steeds erger. Ik zag geen andere uitweg meer dan fysiotherapie te volgen. Meerdere fysiotherapeuten heb ik versleten, totdat ik Snel Herstel Fysiotherapie ontdekte in Almere Poort. Voor het eerst voel ik verbetering in mijn lichaam.

Fysio in Almere en omgeving

Bij de fysio in Almere sta ik centraal. De therapeuten luisteren naar mijn wensen en verwachtingen en passen hun specialisaties daar op aan. De fysiotherapie praktijk in Almere Poort is modern en heeft een prettige en rustgevende sfeer. Toen ik voor het eerst binnenstapte, voelde ik me direct op mijn gemak.

Manueel therapeut in Almere

Mijn buurvrouw heeft al geruime tijd last van haar nek en rug. Zij gaat naar een manueel therapeut van Snel Herstel Fysiotherapie. Ze vertelde me dat de manueel therapeut in Almere speciale technieken toepast. Al na de eerste paar afspraken, merkte ze verschil. De pijn nam af en ze ervaarde meer bewegingsvrijheid. Ze kreeg adviezen en instructies mee, zodat ze thuis verder kan oefenen.

Dry needling in Almere en omstreken

Naast fysio in Almere behandelt Snel Herstel Fysiotherapie ook met dry needling. Een nieuwe en innovatieve vorm van fysiotherapie, is mij verteld. Deze techniek is effectief voor behandeling van ‘knopen’ in een spier: kleine verhardingen die zorgen voor pijn. De fysiotherapeut plaatst gericht, zeer dunne naaldjes in de spier. De knopen ontspannen zich dan.

Fysiotherapie in Almere: een echte aanrader

Ik raad fysiotherapie in Almere bij Snel Herstel Fysiotherapie echt aan. Nog nooit voelde ik me meer welkom om mijn verhaal te vertellen dan bij de fysio praktijk in Almere Poort.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar