Geweldig kinderfeestje in Uden en omgeving

Comments Off on Geweldig kinderfeestje in Uden en omgeving

Wij zijn een tijdje terug naar het mooie Brabant verhuist, namelijk naar Uden. Mijn dochter is daarom ook naar een andere school gegaan, en is opnieuw vriendjes en vriendinnetjes gaan maken. Tijdens haar verjaardag hebben we er voor gekozen een kinderfeestje in Uden te geven bij Kartbaan Uden. Hier kunnen de kinderen namelijk heerlijk kinder karten. Voor een gewone kart vinden we ze namelijk net te jong. Het feest was gelukkig een groot succes, en iedereen had het erg naar zijn zin!

Bij Kartbaan Uden staat het spelen en het vieren van de verjaardag van de kinderen centraal tijdens een flitsende kartrace of een spannend potje lasergamen

Een hoop plezier en getier tijdens het kinderkarten in Uden

Karten voor kinderen kan niet bij iedere kartbaan. De kinderen zijn immers te klein voor een gewone kart. Naast kinderkarten, kunnen ze ook allerlei andere activiteiten doen. Misschien vinden ze lasergamen wel leuk. Of lijkt het golden nugget ze wel wat? Kartbaan Uden heeft er voor gekozen om verschillende activiteiten te combineren.

  • Nieuwe karts
  • Een van de langste banen van Nederland
  • Nieuwe laserpistolen e.d.
  • Perfecte service
  • Overheerlijk buffet

Verschillende kinderarrangementen

Niet ieder kind is hetzelfde. Dat is natuurlijk logisch! Het ene kind vindt kinderkarten leuk, weer een ander vindt lasergamen helemaal het einde. Om deze reden hebben de medewerkers van Kartbaan Uden meerdere arrangementen samengesteld. Wij hebben gekozen voor kinderarrangement 2. Een combinatie van karten, lasergamen en een heerlijk buffetje na de tijd.

Het was een groot succes

Het feestje was een groot succes. Het karten en lasergamen was leuk en het eten was heerlijk. Mijn dochter heeft op een goede manier afscheid genomen van haar oude klas en is klaar voor haar nieuwe school. Het is en blijft lastig voor een jong meisje, maar ik hoop dat het goed is zo. Het was een mooie afsluiter van een goede periode.

Meer dan kinderfeestjes alleen

Bij Kartbaan Uden kunt u ook terecht voor meer dan alleen kinderfeestjes. U kunt hier bijvoorbeeld ook een vergaderzaal huren!

Maar ook voor onder andere evenementen zoals een personeelsfeest in Uden bent u hier aan het juiste adres. Het is niet alleen een geschikte ruimte voor zakelijke feesten, maar ook voor persoonlijke feesten. Misschien huren wij het café nog wel af voor een gezellig drankje met vrienden.

August 30, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar