Gezellige Marokkaanse en Turkse bruiloft

Comments Off on Gezellige Marokkaanse en Turkse bruiloft

Ik heb twee vriendinnen die onlangs getrouwd zijn. Ik ben dus op een Marokkaanse en Turkse bruiloft geweest. Ik hoorde dat de locaties gedecoreerd zijn door BASMA Weddings. Het was zo leuk. Het waren echt onvergetelijke dagen die mijn vriendinnen en de gasten nooit meer zullen vergeten. Ook ik niet! Vandaag vertel ik meer over hoe deze bruiloften waren.

Groots Marokkaanse bruiloft of trouwfeest

Een Marokkaanse bruiloft of trouwfeest is grootst. Denk aan: feestelijk en één groot sprookje. Deze dag wordt er echt uitgepakt. Op het gebied van eten, kleding en prachtige rituelen en gewoontes. Uitgebreid is echt een understatement. Er waren meer dan 200 gasten op de bruiloft van die Marokkaanse vriendin. Ik ben zo blij dat ik één van de bezoekers was. Het was een prachtige dag op een prachtig gedecoreerde locatie.

Turkse bruiloft of trouwerij om nooit te vergeten

Een paar maanden later was ik op de Turkse bruiloft of trouwerij. Het was echt een ware beleving. Wist je bijvoorbeeld dat er dan 3 dagen feest is? Eerst wordt de bruidskist bezichtigd. Daarna vindt het hennafeest plaats. Vervolgens de bruiloft, natuurlijk. De bruiloft begon op traditionele wijze en eindigt natuurlijk met een feest. Ook hier was de locatie prachtig gedecoreerd door BASMA Weddings.

De mooiste bruiloft decoratie

Zonder de mooiste bruiloft decoratie is een locatie natuurlijk niet af. Gelukkig waren de locaties prachtig versierd door BASMA Weddings. Ik was al wel eens vaker op een bruiloft geweest. Op een Nederlandse. Maar die kon echt niet aan deze bruiloften tippen. Wauw wauw wauw. Van sfeerverlichting tot aan flower stairs en meer. Wat je ook wilt op het gebied van bruiloft decoratie.. BASMA Weddings maakt deze dromen waar.

Voor jouw droomdecor

BASMA Weddings tovert iedere locatie om tot dé trouwlocatie van je dromen. Een prachtig droomdecor maakt je bruiloft tot een dag die je nooit meer vergeet. Wat dacht je van bride stages, tables & chairs, flowers, special effects en nog veel meer? BASMA Weddings ontwikkelt bijzondere decoraties die elke locatie omtoveren tot een droomdecor. Een droomdecor waar je nog vele malen aan terug zal denken.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar