Haal super snel je theorie examen bij 123 Theorie

Comments Off on Haal super snel je theorie examen bij 123 Theorie

Een uitstekende dagcursus theorie met een grote kans dat je in één keer slaagt. Wil jij dit ook? En wil je dit liever vandaag nog dan morgen? Bij 123 Theorie moet je zijn! De opzet van de training is effectief en succesvol. Alles, ook het officiële CBR-examen, vindt op één dag plaats. Vroeg in de ochtend ga je naar de 123 locatie in jouw omgeving. Het docententeam verwelkomt je met koffie en thee.

Zodra alle cursisten binnen zijn, wordt gestart met de lessen. Aan de hand van filmpjes en foto’s worden de verkeersregels toegelicht. Achtergrondinformatie en minder belangrijke dingen worden niet behandeld. De focus ligt op de essentie en de toepassing daarvan in de praktijk. Want, wat heb je immers aan kennis die je niet zult gebruiken? De docenten zetten je ook aan het werk: je gaat oefenen met examenvragen. Sommige doe je alleen, andere met leerlingen naast je. Dit maakt het wel zo gezellig. De ochtend wordt afgerond met een smakelijke lunch, gratis aangeboden door 123 Theorie.  

Of je nu de theoriecursus Arnhem, Goes, Breda of Utrecht doet, overal is het programma hetzelfde. Zo worden jullie in de middag gezamenlijk naar het CBR gebracht. Iedere cursist heeft daar een persoonlijke examenplek. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Dit kan een ID-kaart of een paspoort zijn. Het CBR is streng: kun je een van de twee niet laten zien, dan mag je geen theorie examen doen. Let op: noodpaspoorten wordt niet geaccepteerd door het CBR. Als je het examenpapiertje eenmaal op zak hebt, is een logische eerste vraag: hoe lang is het geldig? Anderhalf jaar vanaf de dag van slagen. In de meeste gevallen is dit voldoende tijd om rijlessen te nemen en op te gaan voor het praktijkexamen.

Nog vragen? App ze naar 0629 99 99 62, of stel ze telefonisch via nummer 085 060 1230. Wil je liever een mail sturen, dit is het adres: info @ 123-theorie .nl.

https://www.123-theorie.nl/
May 13, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar