Heerlijk borrelen op de borrelboot

Comments Off on Heerlijk borrelen op de borrelboot

Samen met vrienden heb ik heerlijk gevaren op de borrelboot van Event op water. De bestemming was in overleg. We konden kiezen voor een borreltocht naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch en zelfs naar België. De tocht was een onvergetelijke ervaring. Mijn vrienden en ik hebben onwijs genoten!

We borrelden heerlijk op de borrelboot. Terwijl de boot ons voer naar onontdekte plekken. Genieten van het mooie weer en het dobberende water. Het kon echt niet beter!

Mooi aangeklede borrelboot

    • Event op het water levert kwaliteit
    • Mooi aangeklede boten, goede service en heerlijke borrelhapjes
    • Relatief lage prijzen
    • Ze komen hun afspraken altijd na

Van alle gemakken voorzien

De borrelboot is van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze over hoogstaande audiovisuele apparatuur en uitstekende barfaciliteiten. Het geluid van de muziek was van goede kwaliteit. Ook het eten en drinken waren goed geregeld. We kwamen niks tekort. Dankzij het zeer vriendelijke personeel van Event op het water is de borrel zeer geslaagd!

Borrelboot in Amsterdam

Met de borrelboot varen door de Amsterdamse grachten. Dat was ook een mogelijkheid. Een schitterende ervaring volgens de schipper. Dwars door Amsterdam toeren en genieten van de grachtenpanden. De borrelboot in Amsterdam is een ware toeristische attractie!

Met de borrelboot varen naar Rotterdam

Rotterdam is ook een optie voor de borrelboot. Ook dat is een hele belevenis. In de Rotterdamse havens wordt namelijk dag en nacht doorgewerkt. Hoe leuk is het om tussen de sleepboten en zeeschepen door te varen? De tocht op de borrelboot in Rotterdam kan met recht een unieke en ware belevenis genoemd worden.

Een echte aanrader!

Heb je binnenkort een verjaardag te vieren of wilt u een verrassingsfeestje organiseren voor familie of kennissen? Een borrel op de borrelboot is een unieke ervaring. Ik kan het iedereen aanraden.

December 2, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar