Labradoriet hanger, en Onyx en Agaat steen

Comments Off on Labradoriet hanger, en Onyx en Agaat steen

Ik ben dol op edelstenen. Ik heb inmiddels een zeer grote collectie verzameld. Maar ik kan het toch niet laten om iedere dag nog even online te kijken naar de nieuwste stenen. Vooral Dyona, zij heeft een online webshop en een heel mooi, groot aanbod. Tot nu toe heb ik altijd drie favorieten gehad: de labradoriet hanger, onyx steen en agaat steen.

Onyx steen bij Dyona

Waaronder op de onyx steen. Deze steen is ondersteunend tijdens stressvolle en belastende situaties. Ze zorgt ervoor dat je alles weer op een rijtje krijgt en de rust terugvindt. Op de website van Dyona keek ik mijn ogen uit. Ik vond hier de edelsteen die ik zocht. Mooie onyx sieraden zoals een armband. Echter vond ik in de webshop ook een hanger of een roller. Zo mooi!

Prachtige agaat steen

Ook de agaat steen is een favoriet van mij. Dit is een aardende steen die rust geeft. Ze helpt je om met beide benen op de grond te staan. Ze brengt balans en is daarnaast ook nog eens goed voor de benen. Wist je dat ze er ook voor zorgt dat je sneller ontwaakt? Super handig! Ik ben benieuwd of het voor mij werkt. In het aanbod vond ik alle agaat soorten. Waaronder een blauwe agaat steen. Maar ook de roze is een favoriet van mij!

Labradoriet hanger

Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op een labradoriet ketting hanger. Deze hanger labradoriet beschermt mij. Wist je dat dit één van de meest beschermende stenen is? Ze zorgt ervoor dat negatieve energie niet tot je door kan dringen. Ze maakt een schild om je heen en houdt iedere vorm van energie die niet bij je past, tegen. Daarnaast helpt ze je om te kunnen visualiseren. Kortom: ze biedt rust voor de geest.

Veel persoonlijke aandacht bij Dyona

Ik voel me zo op mijn plek op de website van Dyona! Daarnaast vind ik de persoonlijke aandacht ook een groot voordeel. Je merkt duidelijk dat de eigenaresse al haar energie en passie in de webshop stopt. Bij Dyona geniet je van de volgende voordelen:

  • Edelstenen van prachtige kwaliteit. Daar staat Dyona ook bekend om
  • Fijne service met persoonlijke touch
  • Alles is met liefde uitgezocht, gemaakt en geschreven
  • Iedere steen wordt met de hand uitgezocht
  • Milieu- en eco vriendelijke verpakkingen
  • Geeft online cursussen in spiritualiteit en edelstenen

Hele fijne webshop

Ik vind Dyona een hele fijne webshop. Toen ik nog wat vragen had, kon ik zo bij haar terecht. Ik had nog een vraag over onyx steen reinigen. Daarvoor kon ik direct bij haar terecht. Ze hielp me met veel plezier. Dat was zo fijn om te merken. Ik raad deze webshop ten zeerste aan.

October 1, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar