Landelijke of regionale ziektekostenverzekeraar

Comments Off on Landelijke of regionale ziektekostenverzekeraar

Wat vindt u belangrijk bij het kiezen van een ziektekostenverzekeraar? Bent u tevreden met een verzekering die de juiste vergoedingen biedt tegen een lage premie, of verwacht u meer? Als u op zoek bent naar een zorgverzekeraar die een stapje extra voor u zet, dan is een regionale ziektekostenverzekeraar een goede keuze. Wie woont in Gelderland of Overijssel, kan profiteren van een zorgverzekering van Salland. In tegenstelling tot landelijke zorgverzekeraars, kunnen wij ons inzetten voor zowel onze klanten als voor de zorg in de regio. Daarbij streven we ernaar om goede zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken.

Salland investeert in zorg

Iedereen moet gebruik kunnen maken van goede zorg dicht bij huis Salland overlegt daarom met diverse zorgaanbieders in de regio over bijvoorbeeld de kosten van behandelingen. En omdat we zo dicht bij de zorg staan, kunnen we u goed adviseren over behandelaren bij u in de buurt. U kunt overigens wel door heel het land terecht voor zorg, want Salland biedt een landelijke dekking. Met de handige zorgkiezer op onze website, kunt u een geschikte zorgverlener vinden. 

Tandartsverzekering afsluiten

Niet iedereen heeft een tandartsverzekering nodig. Als u een goed gebit heeft en alleen op periodieke controle gaat, dan heeft een tandartsverzekering niet altijd een meerwaarde. Maar wanneer u met enige regelmaat voor controle naar de tandarts gaat of een gaatje heeft, dan komt een losse tandartsverzekering wel van pas. Bij Salland heeft u de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Weet u niet welke voor u het meeste voordeel oplevert? Neem dan contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken.

 

https://www.salland.nl/
March 31, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar