Loopbaanadviseur Leiden: zicht op uw toekomst

Comments Off on Loopbaanadviseur Leiden: zicht op uw toekomst

Loopbaanadviseur in Leiden gezocht? U wilt weten waar uw krachten liggen. U bent zich aan het heroriënteren op de arbeidsmarkt. Working Matters helpt u in uw zoektocht naar een passende baan. Met de effectieve loopbaanbegeleiding in Leiden heeft u weer een helder loopbaanperspectief en zicht op uw toekomst.

Kansen in uw carrière benutten | loopbaanbegeleiding Leiden

U bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Uw loopbaanadviseur in Leiden geeft u hier de juiste begeleiding bij. Op deze manier richt u zich volledig op uzelf en verkrijgt u nieuwe inzichten. Deze inzichten geven u antwoord op de vragen die u heeft. Samen met uw coach bepaalt u uw persoonlijke doelstellingen. Hier wordt, gedurende het traject, de volle aandacht aan besteed.

Door middel van de juiste begeleiding benut u kansen in uw loopbaan. Geef uw carrière een boost en vind een werkgever die bij u past.

Wilt u ook de stap maken naar een nieuwe versie van uzelf? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Loopbaancoach: onmisbaar voor uw ontwikkeling

Vanaf het moment dat u start met werken werkt u zo’n 70.000 uur. Het is belangrijk dat uw werk prettig is. Wanneer dit niet het geval is, spelen diverse emoties op. Misschien wilt u uw huidige werkgever niet verlaten, omdat u een vast contract heeft. Een loopbaanadviseur helpt u bij het maken van de juiste afwegingen en keuzes. Zodat u weer met een goed gevoel naar uw werk gaat.

Loopbaanadvies geheel op maat

Wanneer u start met het loopbaantraject, wordt de inhoud gepersonaliseerd. Naar aanleiding van uw achtergrond, opleidingsniveau en persoonlijke situatie wordt een plan op maat gemaakt. Samen met uw loopbaanadviseur in Leiden doorloopt u het traject.

De loopbaanadviseur helpt u in elke situatie. Misschien bent u zich aan het oriënteren op een ander beroep of misschien is het noodzaak door het vervallen van uw huidige baan. In alle gevallen kunnen de coaches u bijstaan en een plan samenstellen.

‘Ja – ik wil ook een loopbaancoach’

Wilt u een duidelijk toekomstperspectief en wenst u hier de juiste begeleiding bij? Neem dan contact op met Working Matters. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en bouw aan uw toekomst.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar