Paneelbouw voor heel Nederland door SPL

Comments Off on Paneelbouw voor heel Nederland door SPL

Ik ben een ondernemer en was al jarenlang op zoek naar een goede paneelbouwer voor paneelbouw. Wat ik wenste? Een paneelbouwer waar die duurzame en kostbare adviezen laat overgaan in hét optimale eindresultaat. We kwamen uit bij SPL, ofwel Scholten Panelen. Wist u dat dit één van de grotere paneelbouwers van ons land is? Wow! Hier genieten we van een compleet concept op maat. Daar vertellen we u vandaag wat meer over.

SPL is één van de grotere paneelbouwers van Nederland

Wat is panelenbouw?

Voor degene die zich afvragen wat panelenbouw precies inhoudt, leg ik het graag uit. Dit vormt de besturingstechniek die verbonden is aan een bepaalde machine of installatie. U kunt een paneel dus zien als een plaat waar diverse knoppen op zitten. Met deze knoppen worden de machines bestuurd. Dankzij deze paneelbouwer beschikken wij over een besturingskast met een paneel waarmee wij alle machines kunnen besturen. Super handig, die complete ontzorging.

  • SPL biedt een compleet concept op maat
  • Een investering voor de toekomst
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Merkonafhankelijk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m2)
  • SPL ontzorgt van A tot Z

https://www.scholtenpanelen.nl/wp-content/uploads/2018/01/Paneelbouw-SPL-03-393×295.jpg

Besturingskast

We waren op zoek naar een besturingskast. Dit is een kast die een grote rol speelt bij het beschermen van ons besturingssysteem. Door deze kast raken bepaalde delen van het systeem niet aangetast. Deze kast ziet er uit als een kast van staal. Aan de binnenkant ziet u vele elektronische componenten zitten. Dankzij het paneelbouw van Scholten Panelen beschikken wij over een besturingskast die compleet op maat is.

Deskundige paneelbouwer

Ik zou Scholten Panelen beschrijven als een deskundige paneelbouwer met jarenlange ervaring. Wist u dat u bij dit bedrijf altijd geniet van dienstverlening van zeer hoge kwaliteit? Daarnaast wordt ieder paneel opgebouwd volgens de laagspanningseis. Om wat voor paneel het ook gaat. Om een besturingskast, klemmenkast of een laagspanningsverdeler. Dat doet er allemaal niet toe!

Ik raad Scholten Panelen ten zeerste aan

Uiterst efficiënte paneelbouw in Nederland

De panelen worden tijdens paneelbouw in Nederland zo efficiënt mogelijk opgebouwd. Dit gebeurt allemaal op basis van schema’s én in stappen. Allereerst maakte de paneelbouwer een werktekening, daarna werd het paneel opgebouwd. Vervolgens wordt hij geïnstalleerd. Compleet volgens de vereisten. Daarna is hij klaar voor gebruik. Ik ben een tevreden klant, want het productieproces is zo een stuk gemakkelijker!

October 1, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar