PR bureau in Rotterdam

Comments Off on PR bureau in Rotterdam

Voor mijn retail-onderneming zocht ik een creatief en betrouwbaar PR bureau in Rotterdam. Ik wilde de doelgroep van mijn bedrijf maximaal bereiken via de juiste taal en de juiste boodschap. Maar hoe doe ik dat? Ik nam contact op met Bijl PR, een PR bureau. Dit bureau weet alles van public relations.

Bijl PR bureau | Altijd alert en scherp

  • Professioneel
  • Altijd alert en scherp
  • Werkzaam in vele markten
  • Diverse diensten
  • Maatwerk
  • Duidelijke metingen die de effectiviteit tonen

On- en offline activiteiten

De medewerkers van Bijl PR trekken alles uit de kast om mijn doelgroep maximaal te bereiken. Daarvoor zetten ze niet alleen de (social) media in. Bijl PR vindt dat on- en offline activiteiten op een zeer verrassende wijze met elkaar zijn verweven en dat ze elkaar op een positieve manier kunnen versterken.

De boodschap terugbrengen tot de essentie

De boodschap die ik wil overbrengen op mijn doelgroep is van essentieel belang. Het moet gelijk helder en doeltreffend zijn. Het doel is: de boodschap terugbrengen tot de essentie in de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Volgens Bijl PR is dat de sleutel tot succes.

De visie van Bijl PR brengt de mensen in beweging. De PR medewerkers maken het nieuws en geven producten en diensten een eigen en uniek karakter. Daarnaast bouwen, bewaken en verstevigen ze reputaties van bedrijven, organisaties en merken. Dat doen ze ook met mijn onderneming. Ik ben tevreden met Bijl PR. Zij zijn voor mij hét public relations bureau in Rotterdam.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar