Professioneel advies over transportverzekering afsluiten

Comments Off on Professioneel advies over transportverzekering afsluiten

Als hoogwaardige MKB-ondernemer in de transport is een transportverzekering wel zo handig. Maar welke verzekering is het beste voor mijn bedrijf? Die vraag stelde ik voor aan Truckpolis. Hun deskundige adviseurs verschaffen professioneel advies voor MKB’ers en de transportondernemer. Naast transportverzekeringen geeft Truckpolis ook informatie over vrachtwagenverzekering.

Transportverzekering voor de eigen rijder en de MKB-ondernemer

  • Persoonlijk advies
  • Verstand van zaken
  • Betrokkenheid
  • Jarenlange ervaring
  • Collectiviteitskortingen
  • Voor de eigen rijder en de MKB-ondernemer
  • Maximaal 15 wagens af te sluiten

Hoe werkt een transportverzekering?

Met een transportverzekering verzeker ik eventuele schade aan goederen tijdens het transport. Dankzij de verzekering geniet ik van beperkte aansprakelijkheid voor schade aan goederen. Daarnaast ben ik als vervoerder niet meer aansprakelijkheid voor eventuele schade.

Wanneer goederen beschadigd raken tijdens het vervoeren krijg ik het verzekerde bedrag terug. Ik ben compleet verzekerd. Schade heb ik niet altijd zelf in de hand. De verzekering dekt dit risico op schade in. Zodoende verminder ik de risico’s die het vervoeren van goederen met zich meebrengt.

Transportverzekering afsluiten

Een transportverzekering afsluiten is een verstandige keuze. Er zijn genoeg opties: ik kon onder andere kiezen uit een doorlopende verzekering of een verzekering per zending. Omdat ik regelmatig goederen vervoer sloot ik een doorlopende verzekering af met de hulp van Truckpolis.

Vrachtwagenverzekering met gunstige voorwaarden

Naast transportverzekeringen geeft Truckpolis ook advies over vrachtwagenverzekeringen. Ze bieden gunstige verzekeringsvoorwaarden en staan direct klaar mocht dat nodig zijn. Daarnaast geven ze deskundige informatie, juridische hulp en een vrachtwagenverzekering op maat.

Vrachtwagenverzekering afsluiten voor maximaal 15 vrachtwagens

Een vrachtwagenverzekering afsluiten is verplicht. Elke vrachtwagenchauffeur, dus ook ik, moet beschikken over een WA-dekking. Een goedkope vrachtwagenverzekering afsluiten kan voor maximaal 15 vrachtwagens.

Uit eigen ervaring weet ik dat Truckpolis een ervaren, persoonlijk en betrokken bedrijf is met korte communicatielijntjes. Ik vind ze een stuk persoonlijker dan andere verzekeringsaanbieders in de transport.

November 18, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar