Professionele makelaar in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Comments Off on Professionele makelaar in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Wij waren al jarenlang op zoek naar een fijne makelaar in Vlaardingen, Maasssluis en Schiedam. We wilden namelijk dolgraag ons huis verkopen, maar wel met behulp van een makelaar waar we een fijn gevoel bij hebben. De makelaars van Vrije Makelaars beschikken over alle expertise die ze nodig hebben om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. En dat allemaal voor een hele lage prijs.

Favoriete makelaar in Vlaardingen

Deze makelaar in Vlaardingen is echt van alle markten thuis. Wij wilden een nieuw huis kopen maar ook ons oude huis verkopen. Dat was voor deze makelaar echt geen probleem. Ze hebben ons geholpen met de taxaties, verkoop, aankoop en allerlei extra andere diensten. Daarvoor hebben wij niet de hoofdprijs betaald. Alles behalve zelfs.

Voordelige makelaar in Maassluis

Bij deze makelaar in Maassluis betaal je alleen voor de dienstverlening die je nodig hebt. Niet meer en niet minder. Alleen voor de dienstverlening en de expertise die je nodig hebt. Op deze manier hielden we heel veel geld voer. Dit geld hebben we besteed aan de studies van onze kinderen en voor de aanschaf van een nieuwe auto. Ideaal!

Vrije makelaar in Schiedam

Wanneer je op zoek bent naar een professionele makelaar in Schiedam, raad ik deze makelaars van Vrije Makelaars ten zeerste aan. Ik raad hun dienstverlening ten eerste aan omdat je alle touwtjes zelf in handen hebt. Je zet je huis helemaal zelf te koop. Daarentegen krijg je op de momenten waarop je dat nodig hebt passende begeleiding. Je bent dus niet compleet afhankelijk van een makelaar. Hierdoor heb je alle vrijheid van de wereld en bespaar je erg veel geld.

Van de aankoop van de woning tot aan fotografie

Deze makelaar in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam heeft echt allerlei dingen voor ons gedaan. Zo zijn we geholpen met de onderhandelingen, met de bouwtechnische keuring en met extra diensten. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden zoals de styling voordat de woningfotografie plaatsvond. We hoefden daar zelf niet meer aan te denken.

Huis gekocht en ons huis verkocht

We hebben na maanden zoeken eindelijk een mooi nieuw huis gevonden. Daarna was het natuurlijk tijd voor de volgende stap: ons oude huis verkopen. Ook hier hebben we niet veel voor betaald. We hebben gewoon alleen betaald voor de dienstverlening die we wensten.

Zodoende genoten we van dienstverlening op maat, deskundig advies, volledige transparantie, extra veel voordeel en een uitstekende service.

December 2, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar