Rijschool Utrecht

Comments Off on Rijschool Utrecht

Onze Rijschool in Utrecht zorgt dat jij met een beperkt aantal rijlessen jouw rijbewijs kunt behalen. Wij leren je autorijden in de omgeving van Utrecht. Onze ervaren rij instructeurs weten hoe ze leuke rijlessen kunnen aanbieden, die zorgen dat jij in een keer geslaagd bent voor het examen. Wij zijn namelijk een autorijschool in Utrecht met een uitstekend slagingspercentage.

Snel, goedkoop en betrouwbaar

Dat is waar Rijschool Galgenwaard in Utrecht voor staat. Zo kun je bij ons snel je rijbewijs halen door middel van een aantrekkelijk geprijsd rijlespakket. Daarnaast betaal je ook geen inschrijfkosten. Extra voordelig leren autorijden dus!

  • Scherpe tarieven
  • Geen inschrijfkosten
  • Gratis proefles
  • Hoog slagingspercentag
  • Studentenkorting
  • Flexibel: ook ’s avonds of in het weekend lessen mogelijk
  • Prettige rij instructeurs

Student? Geniet van extra korting

Voor studenten doen we er nog een schepje bovenop. Op vertoon van je studentenpas kun je bij onze rijschool rekenen op een leuke extra studentenkorting. Indien je een pakket afneemt ontvang je daar 10% extra korting op. Deze korting is van toepassing op het eerste pakket dat je afneemt.

Hoge slagingspercentages bij de beste Rijschool van Utrecht. Door ervaren instructeurs word je als leerling wegwijs gemaakt door de verkeersdrukte van Utrecht.

Vraag een gratis proefles aan

Ben je benieuwd naar onze rijopleiding? Neem dan zo snel mogelijk contact op en vraag een gratis proefles aan. Deze kost je niets en is geheel vrijblijvend. Als je na afloop denkt dat het niets gaat worden ben je dus tot niets verplicht.

Als je wel door wilt met onze rijschool kan de rijinstructeur inschatten welk aantal rijlessen je nodig gaat hebben. Vervolgens kun jij voor jezelf bepalen of je losse rijlessen wilt, of een pakket. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 280 08 82, per e-mail en via het contactformulier.

October 1, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar