Snel de weg op na de dagcursus theorie van 123 Theorie

Comments Off on Snel de weg op na de dagcursus theorie van 123 Theorie

Het auto theorie examen is opgesplitst in drie onderdelen. Als eerste ‘gevaarherkenning’. 25 vragen in totaal gaan hierover. Het tweede onderdeel is in feite een kennistoets. De volgende onderwerpen komen in 12 vragen aan bod:

-weggebruik;

-voorrang en het voor laten gaan van andere weggebruikers;

-speciale wegen, weggedeeltes, verkeersdeelnemers en manoeuvres;

-op noodsituaties reageren en veilig rijden;

-verkeersaanwijzingen en -tekens;

-verantwoord aan het verkeer deelnemen en milieubewust rijden;

-wetgeving;

-kennis van voertuigen.

En dan het laatste onderdeel van het auto theorie examen: ‘inzicht’, met 28 vragen. De eerste 6 hierboven genoemde topics van ‘kennis’, staan ook hierbij centraal. Bij voertuigkennis gaat het erom dat je weet welke regels er gelden met betrekking tot verlichting en lading. Ook moet je weten wat bepaalde symbolen op het dashboard betekenen en hoe binnen- en buitenspiegels behoren te staan. Onder het kopje wetgeving vallen verkeerswetgevingsvoorschriften en allerlei documenten die gaan over autogebruik.

Waarom zou ik voor de theoriecursus auto Arnhem van 123 Theorie kiezen en niet voor een andere opleider? Een zeer terechte vraag. We geven je een paar pluspunten van 123 Theorie. Het belangrijkste voordeel is misschien wel dat iedereen welkom is en dat (bijna) iedereen ook de eerste keer slaagt. Verder ben je met een dagcursus theorie maar 1 dag kwijt aan zowel de opleiding als het examen.

De lessen zijn klassikaal en dat is toch een stuk gezelliger dan in eentje thuis ‘in de boeken duiken’. Het 123 Theorie-team reserveert voor jou een examentafel bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (de instantie die verantwoordelijk is voor het examen. De docenten zijn super aardig en relaxed. Ze verstaan hun vak, oftewel ze zijn goed in het uitleggen van verkeersregels, verkeersborden et cetera. Het inschrijven bij 123 Theorie gaat eenvoudig, binnen een paar minuten regel je het online. De leslocaties zitten verspreid over het hele land. Van Den Bosch tot Leeuwarden en van Rijswijk tot Zwolle. De prijs -niet onbelangrijk!- is scherp: voor slechts €99 doe je al mee.

 

https://www.123-theorie.nl/
March 10, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar