Technisch uitzendbureau met groot aanbod vacatures

Comments Off on Technisch uitzendbureau met groot aanbod vacatures

Ben je op zoek naar een technisch uitzendbureau? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de technische sector? Of ben je voor jouw organisatie juist zoekende naar nieuw personeel? Zoek dan niet verder. Easycrew verbindt de juiste vakmensen met de juiste bedrijven. Wij zijn hét uitzendbureau van Nederland voor de techniek.

Easycrew zorgt voor de beste man of vrouw op de juiste plek in de maritieme en technische wereld.

Interimbureau met een ijzersterk netwerk

Easycrew beschikt over een ijzersterk netwerk en een brede vacaturebank. Wij zorgen dat je bij de juiste organisatie terecht komt waar je goed bij past.

Voor werkgevers kunnen wij op zoek gaan naar de juiste kandidaten. De door ons geselecteerde kandidaten zullen precies voldoen aan het profiel voor de vacature(s) die je open hebt staan.

Als technisch uitzendbureau snappen we goed hoe moeilijk het kan zijn om goed personeel te vinden. Sectoren als de elektrotechniek of installatietechniek zijn erg specialistisch. Wij helpen je met het invullen van vacatures op MBO-, HBO- of WO-niveau.

Technisch uitzendbureau voor heel Nederland

Easycrew is actief in heel Nederland. Wij werken met kandidaten met minstens 2 jaar relevante werkervaring. Al onze kandidaten willen graag werken in de technische of maritieme sector. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem gerust eens contact op voor meer informatie!

  • Voor ieder niveau (MBO, HBO en WO)

  • Makkelijk en snel solliciteren

  • Open sollicitaties mogelijk

Voor mensen die graag werken in de technische sector

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek? Easycrew helpt jou daar graag bij. Wij zijn continu op zoek naar vakmensen die vol met motivatie zitten. Easycrew zoekt kandidaten die nieuwe uitdagingen in hun leven aan willen gaan. We kunnen voor jou op zoek gaan naar passende bedrijven in de technische sector.

Daarbij werken we aan de hand van een persoonlijke aanpak. Daarbij wegen je ambities en persoonlijke wensen sterk mee. Ook helpen we u met de voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Bekijk ons uitgebreide actuele aanbod eens. Je kan direct reageren op de vacatures.

Easycrew helpt opdrachtgevers aan technisch personeel

Je kan jouw organisatie ook aanmelden als opdrachtgever bij ons technisch uitzendbureau. Wij gaan dan voor jou op zoek naar personeel dat in het profiel van jouw vacatures past. We garanderen daarbij dat we enkel geschikte kandidaten selecteren.

Easycrew staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Zo ben je niet afhankelijk van openingstijden. Wij kunnen het wervings- en selectietraject zowel volledig als gedeeltelijk uit handen nemen.

Juiste kandidaten bij de juiste bedrijven

De oprichters van technisch uitzendbureau Easycrew beschikken over jarenlange ervaring. Zij zijn zelf ruim 35 jaar werkzaam geweest in de maritieme en technische sector. Wij begrijpen deze werelden maar al te goed.

Om die reden snappen wij ook goed dat jouw vacatures om specifieke kwaliteiten vraagt. Het vinden van goed personeel is daarom lastig. Aan de hand van onze vacaturebank verbinden wij de juiste kandidaten met de juiste bedrijven.

Onze mensen begrijpen de maritieme en technische sectoren als geen ander. We spreken de taal in deze 24/7-sectoren.

Easycrew, hét technisch uitzendbureau van Rotterdam

Met onze ervaring en ijzersterk netwerk onderscheiden wij ons van andere technische uitzendbureaus. Als je op zoek bent naar een baan in de technische of maritieme sector doe je er goed aan contact met ons op te nemen. Juist voor vakkundig en gemotiveerd personeel ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kies je voor Easycrew?

  • We spreken de taal van de maritieme en technische sectoren;

  • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten;

  • Veel werkervaring in maritieme en technische functies;

  • Ijzersterk netwerk met kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen;

  • Easycrew staat 24/7 voor je klaar!

Vind of vervul vacatures met Easycrew

Wil jij je graag aanmelden als kandidaat bij ons technische uitzendbureau? Of wil je opdrachtgever bij Easycrew worden voor openstaande vacatures bij jouw organisatie? We zijn je in beide gevallen graag van dienst.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)10 717 19 67 als je graag verder wil informeren. Ook kan je ons mailen of het contactformulier invullen.

 

July 12, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar