Transport naar Duitsland of Frankrijk uitbesteden?

Comments Off on Transport naar Duitsland of Frankrijk uitbesteden?

Transport naar Duitsland of Frankrijk vervoeren? Laat het doen door internationaal transportbedrijf en vervoerder Sintrex. Wij zijn gespecialiseerd in transport naar Frankrijk, Engeland, Duitsland, en Rusland. Daarnaast vervoeren wij goederen wereldwijd naar landen binnen en buiten Europa. Wij bieden naast regulier transport ook spoedtransport en zwaar transport naar bijvoorbeeld Duitsland.

Transport naar Duitsland | Ook spoedtransport

 • Alles in één internationaal transportbedrijf
 • Exceptioneel en soepel verloop van transport naar Duitsland
 • Snel, betrouwbaar & veilig transport en douaneformaliteiten
 • Wereldwijde transporten naar landen binnen en buiten Europa
 • Specialisatie in transport naar Duitsland, Frankrijk of Rusland
 • Ervaren douane-expediteurs
 • Zowel luchtvracht als zeevracht behoren ook tot de opties
 • Stukgoed, deelpartijen en complete ladingen
 • Ontzorgen volledig in transport, inclusief import of export
 • Bieden ook spoedtransport en beveiligde goederen opslag
 • 4 vestigingen: Nederland, Duitsland, Rusland en Letland

Als u kiest voor Sintrex garanderen wij snel, betrouwbaar, soepel en veilig vervoer. Uw zendingen komen altijd op de gewenste bestemming aan. Ook uw producten laten uitbesteden aan Sintrex? Vraag nu een offerte aan. Of neem contact met ons op als u meer informatie wenst.

Veilig transport naar Duitsland

Uw goederen zijn natuurlijk van kwaliteit. Het transport hoort dan ook veilig te verlopen. Sintrex is een betrouwbaar full-service logistics bedrijf. Transport vanuit Nederland naar Duitsland doen wij al jaren voor veel van onze klanten. Omdat we niet over eigen materiaal beschikken, zijn we zeer flexibel wat betreft pallets en zendingen.

Transport naar Rusland

Ons hoofdkantoor is gevestigd nabij de Duitse grens. Echter in de hoofdstad van Rusland, Moskou, hebben wij ook een vestiging. Dit kantoor houdt zich bezig met het inplannen van transporten. Daarnaast wordt het douanetraject uitbesteedt aan specialisten en tussenpersonen. De Russische wetgeving verandert bijna dagelijks. Daardoor is het erg lastig om vaste afspraken te maken over bijvoorbeeld transittijden.

Spoedtransport naar Engeland

Naast regulier transport biedt Sintrex ook spoedtransport naar bijvoorbeeld Engeland aan. Daarvoor hebben we een eigen koeriersbedrijf opgericht: ABC Koerier. Onze transporteurs kunnen binnen 20 minuten bij uw laadplek zijn voor het spoedtransport. Vervolgens start hij direct zijn reis naar Engeland om vertragingen te voorkomen. Zo snel als de chauffeur kan, verricht hij uw spoedklus.

Transport naar Frankrijk

Sintrex verzorgt internationale transport en spoedtransport naar veel landen binnen Europa. Onder andere Frankrijk, België, Scandinavië, Oost-Europa, Zwitserland en Spanje. Naast transport zijn wij u ook graag van dienst met douane formaliteiten, transit, fiscale diensten en opslag. Alle Sintrex-medewerkers staan voor: nauwkeurigheid, zelfstandigheid, flexibiliteit, creativiteit en betrouwbaarheid.

Vraag nu een offerte aan

Vul nu uw transport aanvraag in bij Sintrex en boek direct. U mag uiteraard ook eerst een offerte aanvragen. Tot slot voorzien wij u graag van een professioneel advies over de mogelijkheden van transport naar Duitsland. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat meer informatie.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar