Uitvaart(centrum) en begrafenisondernemer in Reuver en Roermond

Comments Off on Uitvaart(centrum) en begrafenisondernemer in Reuver en Roermond

Ik heb het heel erg zwaar gehad toen mijn man vorig jaar overleed na een kort ziektebed. Nooit had ik verwacht dat hij deze ziekte niet zou overleden. Helaas is dat wel gebeurd. Tijdens mijn zoektocht naar een uitvaartcentrum in Reuver, Roermond en omgeving stuitte ik op Moments Uitvaartverzorging. De uitvaart in Roermond was dankzij deze begrafenisondernemer precies zoals ik denk dat Henk het gewenst had.

Alles top geregeld dankzij dit uitvaartcentrum in Reuver

Het fijne aan dit uitvaartcentrum in Reuver vind ik zelf dat de medewerkers zo goed naar ons luisterden. Ze begrepen allemaal dat ik net een dierbare verloren heb en dat ik de tijd en ruimte nodig heb om dit verlies te verwerken. Die ruimte en tijd werd me gegeven. Zo fijn! De begrafenisondernemer heeft er alles aan gedaan om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.

Persoonlijke uitvaart in Roermond en omstreken

De uitvaart in Roermond was zo mooi. De persoonlijke uitvaart was volledig afgestemd op de wensen waarvan ik dacht dat hij die had. Het was waardig en mooi. Ook van de gasten van de begrafenis kreeg ik na de tijd te horen dat het een mooi afscheid was. Precies zoals we denken dat hij het gewild had.

Prettige begrafenisondernemer in Roermond

Ik kreeg hulp van een hele fijne begrafenisondernemer in Roermond. Bij Moments Uitvaartverzorging had ik één vast contactpersoon. Zij heeft mij voor, tijdens en na de uitvaart heel goed ondersteund. Ik had nergens omkijken naar. Ik kan dan ook echt stellen dat ik van A tot Z ontzorgd ben. Als ik bijvoorbeeld wat liedjes wilde veranderen kon dat. Ze luisterde goed naar me en nam al mijn wensen mee.

Mooie afsluiting

Hoe vervelend het ook is dat mijn man overleden is: zijn afscheid was heel mooi. Van koffietafel tot aan de rozen die er lagen. Na die tijd heb ik en de rest van de familie de nazorg gekregen die we nodig hadden. Dat is heel goed voor de verwerking van het verlies. Nu, een paar maanden verder, gaat het weer een stuk beter de familie. Ik en de rest van de familie hebben het leven ondanks het verlies weer opgepakt.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar