Uw beleggingspand vekopen tegen de beste voorwaarden hoe doe je dat

Comments Off on Uw beleggingspand vekopen tegen de beste voorwaarden hoe doe je dat

U zult maar meerdere beleggingspanden hebben en er nooit over nagedacht hebben, hoe u het beleggingspand verkopen zal. Wellicht wenst u van uw welgeliefde vrije tijd genieten onder het genot van mooie zaken als een prachtige auto of mooie kleding. Maar door een afbetaald verhuurd huis te verkopen kunt u wellicht aan meer denken. Afijn, het verkopen van een beleggingspand is geen enkel probleem zolang u maar bekend bent met de kanalen.

In de eerste plaats zult u denken aan een regulier makelaar. Dat kan, maar onzekerheden bij de huurders is ook een ding. Want het is niet fijn dat een huis te koop staat, het huis waar de huurder in zit. Waarom? Mede doordat de huurders onzeker worden van de situatie. Dit kunt u het beste voorkomen.

Wat is dan het alternatief? Bent u wel bekend met de gangbare wegen in vastgoedland?  Het verkopen van een beleggingspand kan tegenwoordig het beste via een beleggingsmaatschappij of vastgoedbedrijf die gespecialiseerd is in beleggingspanden. Dit soort bedrijven beschikken over professionele verhuurbeheer en bieden doorgaans marktconform onder de beste voorwaarden. Zo is het mogelijk al een bod te ontvangen, en daarmee de directe zekerheid, binnen één dag en ook meteen zonder voorbehoud van financiering. Het bod ontvangt u, dankzij de ruime ervaring van de vastgospecialisten, al op afstand zonder dat hier voor een bezichtiging hoeft plaats te vinden.

De beleggingspand markt is onderhavig aan veranderingen. Zo bedraagt de overdrachtsbelasting inmiddels 10.4%, hetgeen een stuk hoger is dan voorgaande jaren. Juist om die reden is het vinden van de juiste opkoper of vastgooedbedrijf erg belangrijk. Want zonder de juiste partijen zal de verkoop een grote flop worden. Want u zit dan met amateurs die zwaar onderbieden. De echte en gerenommeerde vastgoedbedrijven en ervaren opkopers bieden niet onder, maar marktconform. Dankzij hun kennis en expertise kunnen wij dat.

February 12, 2024 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar