Uw huis verhuren aan expats met hulp van 4Homes

Comments Off on Uw huis verhuren aan expats met hulp van 4Homes

Wist u dat u uw huis kunt verhuren aan expats? Wellicht denkt u nu: is daar een markt voor? Jazeker, er zijn zelfs organisaties die u willen helpen. Zij nemen de volledige zorg uit handen. 4Homes is zo’n organisatie. Zij verzorgen het vastgoedbeheer van woningen, panden en appartementen in Rotterdam, Tilburg en Breda.

Huis verhuren aan expats | Besteedt het volledig uit

  • Uw huis of appartement verhuren zonder zorgen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Volledige ontzorging in alle werkzaamheden
  • Uitbesteding aan ons van: het beheer, controles, de begeleiding van bewoners (huurders) bij vragen, het regelen van schoonmaak, uitvoeren van onderhoud, het rapporteren op verzoek en periodiek controles van de woning doen
  • Vertrouwde en veilige partner in woningen verhuren

Wie zijn expats?

De naam expats komt van het woord expatriate. Dat betekent letterlijk: buiten het vaderland verblijven. Expats zijn werknemers uit het buitenland die tijdelijk in Nederland komen werken en wonen. Ze zijn hoogopgeleid en hebben ervaring met het wonen en werken in het buitenland. De expats verblijven voor een langere periode in een land.

Bedrijven in Nederland willen de expats graag in dienst dankzij hun expertise en jarenlange ervaring. Ze verdienen daarmee een zeer hoog inkomen.

Vastgoedbeheer in Rotterdam

Ik woonde zelf in Rotterdam. Mijn huis heb ik een jaar geleden verhuurd aan een expat en zijn gezin. Dankzij het vastgoedbeheer in Rotterdam van 4Homes ging dat heel eenvoudig. Ik hoef me nergens druk om te maken. Zij zorgen voor alle werkzaamheden: het beheer, veiligheid, onderhoud, schoonmaak, rapportage en de communicatie met de huurders.

Vastgoedbeheer in Breda

4Homes regelt ook het vastgoedbeheer in Breda. Wanneer u zelf een periode naar het buitenland vertrekt en uw woning in Breda staat in de tussentijd leeg, dan kunt u dus uw huis verhuren aan een expat. Meubels en kasten hoeven niet naar een opslag. Expats huren het liefst een gemeubileerde woning.

Vastgoedbeheer in Tilburg

Naast Rotterdam en Breda neemt 4Homes ook het vastgoedbeheer in Tilburg uit handen. Mijn huis verhuren aan expats brengt vele voordelen met zich mee. Zo voorkom ik onnodige leegstand en krijg ik uiteraard ook huur van de huurders. Daarnaast geniet ik ook van fiscale voordelen.

Dankzij deze fijne bijkomstigheden raad ik aan iedereen aan om uw leegstaande huis te verhuren aan expats. De huurders hebben een fijn onderkomen en u geniet van het extraatje!

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar