Vet weghalen en slappe huid verstevigen dankzij pressotherapie?

Comments Off on Vet weghalen en slappe huid verstevigen dankzij pressotherapie?

Bent u geïnteresseerd in een van de bovenstaande beautybehandelingen? Total Body Salon biedt u het maximale resultaat! Zij kunnen zowel plaatselijk als over het hele lichaam vetcellen versneld laten afbreken. Uiteraard met zichtbaar vetverlies als resultaat. Daarnaast zijn zij zeer ervaren in het verstevigen van slappe huid rondom de buik armen of benen. Ze kunnen de huidstructuur in het algemeen verbeteren, met behulp van bodysculpting en pressotherapie. Ik zal jullie alles vertellen wat u moet weten over deze behandelingen.

Effectief vet weghalen zonder operatie

Wilt u graag ongewenst vet weghalen op uw lichaam? Bijvoorbeeld rondom uw buik, benen of dijen? Dan zijn er diverse manieren waarvoor u kunt kiezen. De meest geprobeerde manieren zijn sporten en het volgen van een dieet. Is dit niet succesvol, en wilt u geen ingrijpende operatie ondergaan? Dan kunt u ook vet weg laten halen door middel van bodysculpting en pressotherapie. Volgens velen is dit dé ideale manier om van dat overtollig vet af te komen. Ook op plaatsen waar het heel moeilijk is om af te vallen.

Laat nu zonder operatie, sportschool of dieet pijnloos vet weghalen op ongewenste plaatsen

Slappe huid pijnloos verstevigen

Merkt u ook dat uw armen te veel meeschudden als u iemand uitzwaait? Of dat de huid aan de binnenkant van uw benen of bij uw buik slap is geworden? Dan heb ik goed nieuws voor u. Er is namelijk een ideale oplossing om uw slappe huid verstevigen. Deze methode is veilig en zeer effectief gebleken. Het is dezelfde methode waar vet mee weggehaald wordt. Namelijk bodysculpting en pressotherapie.

Hoe werkt (bodysculpting en) pressotherapie?

Het geheim van pressotherapie is het lymfedrainagepak, dat gericht is op het lymfesysteem. Dit pak bestaat uit meerdere delen. Als u een behandeling ondergaat krijgt u dit pak aan, en zult u merken dat deze delen zich langzaam aan met lucht vullen. U kunt het zien als een luchtdrukmassage van uw buik, heupen, armen en benen. De circulatie in uw lymfesysteem en bloedvaten verbetered dankzij de luchtdrukmassage en lymfedrainage.

Wat kan (bodysculpting en) pressotherapie bereiken?

Er kunnen diverse resultaten gehaald worden met pressotherapie, namelijk:

  • Een verbeterde huidstructuur in het algemeen
  • Verminderde cellulitis of een zogenoemde sinaasappelhuid
  • Verminderen van vet- en vochtophopingen
  • Energievolle benen

Waarom kiezen voor Total Body Salon?

Er zijn uiteraard talloze klinieken waarbij u vet kunt laten weghalen of uw slappe huid kunt verstevigen. Er zijn er slechts maar weinig die hier echt in gespecialiseerd zijn. Een daarvan is Total Body Salon. Mocht u kiezen voor een behandeling in deze kliniek dan bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Gespecialiseerd in bodysculpting en pressotherapie
  • Geschikt voor uw hele lichaam
  • Prettige en ontspannende behandeling
  • Effectieve aanpak van cellulitis
  • Zichtbaar resultaat
January 17, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar