Vortex Healing

Comments Off on Vortex Healing

Sinds ik een nieuwe functie heb met meer verantwoordelijkheden ervaar ik veel stress. Ik heb diverse oefeningen geprobeerd om de stress te verminderen. Helaas werkte veel van die oefeningen niet voor mij. Toen kwam ik in contact met Hanneke van Shanti Healing. Zij is een natuurgeneeskundig therapeute, gespecialiseerd in Vortex Healing. De therapie van Vortex Healing is spiritueel.

Vortex Healing | Gecertificeerd Vortex Healing behandelaar

  • Hanneke volgt elk jaar een speciale Vortex Healing training in Amerika
  • Gecertificeerd Vortex Healing behandelaar
  • Hanneke is gespecialiseerd en heeft jarenlange ervaring in Vortex Healing
  • Aangesloten bij The Vortexhealing Institute

Vortex Healing: spiritueel ontwaken

Vortex Healing is een energetische therapie uit de traditie van Merlijn. Wat deze methode zo bijzonder maakt, is dat het werkt met goddelijke energie, het bewustzijn en het zelfhelende vermogen van het lichaam. Vortex Healing wordt ook wel spiritueel ontwaken genoemd.

Het houdt mij als het ware een spiegel voor van mijn ware zelf. Waardoor dat wat niet bij mij hoort, dat wat ik niet ben, loslaat. Ik voel na elke sessie dat de stress stukje bij beetje mijn lichaam verlaat.

Een gevoel van ontspanning

Vortex Healing werkt erg diep. Omdat de oorzaak van de klacht laag voor laag op alle niveaus wordt aangepakt en met wortel en al wordt verwijderd. Na een vortexbehandeling ervaar ik een gevoel van ontspanning en ruimte, meer innerlijke rust en geeft het inzicht in mijn stressproblemen.

Geesten in huis verdrijven

Naast Vortex Healing helpt Hanneke ook met geesten in huis te verdrijven. Dankzij haar jarenlange ervaringen en behaalde opleidingen verdrijft zij gemakkelijk geesten in huizen. Nadat Hanneke mij dit vertelde, dacht ik dat ze niet serieus was. Maar Hanneke meende het oprecht. Geesten kunnen levens negatief beïnvloeden. Een geest kan energie wegnemen uit een lichaam. Daardoor komen mensen slecht in hun vel te zitten.

Huis reinigen van geesten

Er zijn verschillende tools die Hanneke inzet om een huis te reinigen van geesten. Negatieve geopatische stress en negatieve belasting worden weggehaald met behulp van quantum tools, licht, geluid en Sacred Geometry. Daarnaast werkt Hanneke ook met andere instrumenten, zoals ondergronds water, Hartman Lines, electro magnetische energie.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar