VW Classic Parts

Comments Off on VW Classic Parts

Op zoek naar onderdelen voor Kever ombouw? Op Paruzzi.com kun je zoeken in tien overzichtelijke categorieën:

 1. motor;
 2. benzine, uitlaat, kachel;
 3. transmissie;
 4. vooras, besturing;
 5. achteras, differentieel;
 6. remmen, velgen;
 7. bumpers tot en met 7.1974, chassis, hand- & voetbedieningen;
 8. bumpers vanaf 8.1974, carrosserie, interieur;
 9. elektriciteit;
 10. diversen.

Praat jij ook zo graag over VW Classics met je vrienden? Hierbij een tip. Eigenaren van klassieke Volkswagens zoeken elkaar regelmatig op. Er worden veel regionale, landelijke en internationale evenementen georganiseerd waar je naar toe zou kunnen. Een greep uit de bijeenkomsten in ons eigen land dit jaar:

 • de LVWCN Snertrit in Apeldoorn;
 • de VW Bus Club Technische Dag in Schagerbrug ;
 • de KCN Flowerpower Puzzelrit door Flevoland;
 • Egg Time in Tilburg;
 • Vintage at Zandvoort;
 • Internationaal Kever Weekend Wanroij;
 • de Karmann Ghia Club Najaar Rit in Everdingen.

 

Terug naar de Paruzzi webshop. Heb je nieuwe afsluitpluggen nodig, zoek dan bij transmissie. Is de accu aan vervanging toe? Die vind je onder elektriciteit. Binnen de afdeling Kever velgen

en remmen vallen onder meer standaard ventielen, velgslotmoeren en wielremcilinders. Als je niet precies weet in welke categorie een bepaald component thuis hoort, gebruik dan de zoekbalk bovenaan op de beginpagina van de Paruzzi site.

 

Officiële partner Volkswagen Classic Parts

Wist jij trouwens dat dit Zeeuwse bedrijf officiële partner is van Volkswagen Classic Parts in Duitsland? Dit biedt jou als klant veel voordelen. Het aanbod onderdelen is oneindig groot en de meeste spullen zijn op voorraad. Als iets niet in het magazijn in Yerseke te vinden is, dan zeker wel in Wolfsburg. Als je een bestelling in Duitsland plaatst, duurt het gemiddeld genomen een week of twee voor het pakket aan de voordeur wordt afgeleverd. Er geldt een standaard garantie van een jaar die ingaat zodra het bestelde in jouw bezit is. Is sprake van transportschade, dan verzoeken we je hiervan binnen twee dagen melding te doen. Bij voorkeur in een mail met vermelding van klantnummer en factuurnummer en als bijlage een aantal foto’s van de schade.

https://www.paruzzi.com/nl/
March 10, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar